Volt/ van olyan, akivel mindig összehoz az élet, akitől nem tudtok elszakadni?
Például kapcsolatban vagytok és megismertek egy lányt, akivel találkozgattok, de megbeszélitek, hogy vége, mert ez tisztességtelen, de eltelik 1 hónap, újra keresitek. Akitől próbáltok elszakadni az észérvek miatt, de nem megy. Vagy más ok is lehet, hogy nem vagytok épp valakivel, de egy bizonyos emberrel mindig összehoz a sosr.
Volt veletek ilyen, mit tettetek?
tegnap 22:20as!
kérdezhetek pár dolgot, ezek szerint ugyanabban a cipőben vagyunk: nálatok is szokott olyan lenni, hogy megbeszélitek, hogy vége, ezt be kell fejezni, aztán mégis újra megkeres? és mi volt a leghosszabb idő, amíg eltűnt? hogyan, milyen ürüggyel keres meg újbók?
igazából ezekre a töbiiek is válaszolhatnának, ha tudnak.
nem tudom mit tegyek, tudom, menekülnöm kéne, mert én évekig ezt nem akarom csinálni. szóval, ha ő nem keres többet,én sem fogom, csak azt nem tudom, hogyan verhetném ki a fejemből:((
szia! na összeszedted a gondolataidat? nagyon kíváncsi vagyok!
többieknek is köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!