Volt/ van olyan, akivel mindig összehoz az élet, akitől nem tudtok elszakadni?
Például kapcsolatban vagytok és megismertek egy lányt, akivel találkozgattok, de megbeszélitek, hogy vége, mert ez tisztességtelen, de eltelik 1 hónap, újra keresitek. Akitől próbáltok elszakadni az észérvek miatt, de nem megy. Vagy más ok is lehet, hogy nem vagytok épp valakivel, de egy bizonyos emberrel mindig összehoz a sosr.
Volt veletek ilyen, mit tettetek?
Nem pont így, de van egy fiú, akivel már 6-8 éve összefutunk, de csak kb félévente. Nem ismerem, soha nem beszéltem vele, de tuti ő is megjegyzett, látom rajta. És mindig ugyanolyan időközönként, csak épp a legkülönbözőbb helyeken találkozunk. Hatos villamos, Balaton-part, városszéli kis utca...
Persze lehet, hogy csak én magyarázom bele :)
4 tetves éve vagyok szerelmes egy ilyen pasiba(vagyis párkapcsolatban él) És kb 2-3 havonta felbukkan, aztán újra eltűnik. Nem tudom miért, talán ő sem tud szabadulni, mint ahogyan én sem, mindenesetre mára már idegileg/érzelmileg sikerült a lehető legjobban tönkretennie ezzel az egyszere szeretlek, egyszer lesz*rlak viselkedésével... Amúgy a mi "kapcsolatunkban" is minden sorsszerű....
Meséld már el a történetedet, hátha azáltal megértem azt a pas
hát nekem még nem tart ilyen sok ideje, még egy fél éve sem igazából.
én vagyok a lány, a fiúnak bnője volt, levelezéssel kezdődött, az ment 1 hónapig kb, aztén párszor találkoztunk, aztán 1 hónapig nem,m hogy nem szabad, aztán megint, aztán megint megbeszéltük,h nem szabad. erre szakított a bnőjével, de össze van zavarodva és nem tudja mi leegyen, úgyhogy most megint eltűnt. és az a baj, hogy nem tudom, hogy most végleg vagy esetleg megint felbukkan majd. én sosem kértem semmit, nem vártam el semmit, most sem kértem, h azonnal ugorjon bele egy új kapcsolatba. de nem értem miért nem lehet találkozgatni, ha már nincs ott a nője:(
elég töketlen, de engem meg vonz mégis, de évekig nem fogok rá várni az tuti.
nem tudom sikerült e jobban megértened a pasit, ezek kiismerhetetlenek:)
4 év az nagyon sok, hogyhogy nem untad még meg? és hogy szokott újra feltűnni, mit csinál?
első, aki 5 éve csinálja ezt, elmeséled te is?
igen, külsőként könnyebb okosnak lenni, ez igaz.:)
de te akkor miért csinálod ugyanezt 4 éve? ezek szerint te sem kellesz neki eléggé, mert akkor otthagyná érted a bnőjét, nem?
há de :) de én még fiatalon estem bele ebbe a gödörbe, akkor még nem tudtam, hogy ki is kéne majd mászni belőle valamikor... mára már tudom, de azóta mélyebben vagyok benne,így sokkal nehezebb, de megoldom, csak kicsit későn nőtt be a fejem lágya.
Pár hónap tényleg nem sok, úgyhogy menekülj, amíg nem késő! :) Remélem hamar találsz valakit, akinek te leszel a legfontosabb a világon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!