Nem természetes, sőt nagyon visszataszító. Habár sokan természetesnek tartják.
2017. máj. 20. 22:20
2/17 anonim válasza:
Semmi kivetnivalót nem látok benne.
2017. máj. 20. 22:21
3/17 anonim válasza:
Aki ebben kivetni valót lát,annál van a probléma .
2017. máj. 20. 22:24
4/17 anonim válasza:
3-as, pedig elég prűd családban nőttem fel, mégsem találok benne semmi rosszat. Apa fia előtt meztelenkedik, zuhanyozik, igen kérdező, ez természetes. (2-es voltam.) Egyetértek veled, ment a pozitív értékelés. :)
2017. máj. 20. 22:30
5/17 anonim válasza:
Ha a Nagykörúton csinálják, le is csukhatják őket.
2017. máj. 20. 22:56
6/17 anonim válasza:
Kérdés, ez mit takar (izé, nem takar :)), de az, hogy látja egymást meztelenül a két ember, abban nem látok semmit. Ez az ember természetes állapota, családban pedig manapság is előfordul, hogy nem csinálnak belőle nagy ügyet. Nyilván a higiénia legyen meg, aki szerint pedig a test normál állapota szexuális, annak megártott a civilizáció.
2017. máj. 20. 23:36
7/17 anonim válasza:
Ameddig emiatt egyik fél sem érzi magát kellemetlenül, addig nincs vele probléma.
2017. máj. 20. 23:52
8/17 anonim válasza:
Nekem az is kérdés, hogy hány éves fiúról van szó.... mert én például anya vagyok, és alapvetően egy anya-fia meztelenkedést nem tarok normálisnak, de mivel a 4 éves kisfiam újszülött húgát igény szerint szoptatom, és közben is igyekszem a fiammal is foglalkozni, kb. elkerülhetetlenül meglátja néha a fiam is a cicimet, akkor ez most beteges?
Szobatisztaság tanulásakor a fiamnak az apukája mutatta meg, hogyan kell állva pisilni, stb.
Ennek ellenére nehezen tudom elképzelni bármelyikükről, hogy néhány év múlva gond nélkül bemennének a fürdőbe, miközben a másik a zuhany alatt van.
2017. máj. 21. 00:47
9/17 Andizsuzsi válasza:
Nálunk az anya-fia meztelenkedés is normális. Nem mászkálunk pucéran, de nem omlunk össze a másik látványától, ha esetleg úgy adódik.
2017. máj. 21. 08:25
10/17 anonim válasza:
Rossz helyen tetted fel a kérdést ide csak hippik járnak akik szerint normális a családi meztelenkedés. Volt már ilyesmi kérdés 10-8 a meztelenkedés híve.
De ha a fiú kb 5 éves vagy az alatti abba még talán belefér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!