Normális, ha kiabálnak velem társasjáték közben?
Igazából csak két ilyen eset volt, de ennél többet nem is játszottunk ilyen jellegű játékkal.
Az első esett, ki nevet a végén volt. Tudjátok, amikor körbe körbe mész a pályán és minnél hamarabb bekell érned az összes bábuddal. Na most, két lehetőségem volt egy dobás alkalmával, és az egyik az volt, hogy leverek egy bábut, történetesen az anyámét. Ez meg is történt, de akkor, anyám teljesen berágott rám. Olyanokat mondott, mint, "mindig is tudtam hogy egy bunkó vagy" és hasonlók, majd nem volt tovább hajlandó játszani. Hozzá teszem, ő is vert le bábut, tisztában van vele hogy ez a játék lényege. Vigasztalhatatlanul dühös volt rám, sokáig.
Egy másik esetben a nővéremet szabotáltam. Ez egy régi játék, nem fogom elmagyarázni mik a szabályok, de a lényeg hogy olyan nagy mázlim volt, hogy lehetőségem volt elzárni előle az utat. Ezzel nyertem magamnak egy kis időt, mert ha sikerül beérnie, ő nyer, igy viszont a hosszabb utat kellett választania. Na most, szépen leis teszem az akadályt, erre teljesen kifordult magából. Nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez, addig, amig elnem sírtam magamat.
Ha más csinálja, nem zavarja őket, de én vagyok a család fekete báránya. Azóta nem vagyok hajlandó velük játszani, ami miatt megint csak dühösek rám. Veletek is volt ilyen?
Pont neked nem kéne ilyen felfogással..
Ez egy fórum, ha nem vetted észre, és nem te fogod szabályozni, hogy ki szól hozzád, és ki nem!
Ha arra volt képed, hogy írjál, lesz képed arra is, hogy elviseld :D
Látod nem lehet megválasztani kispofa, hogy ki szóljon hozzád? :D
Na, így van ez az életben is :)))
Egyáltalán nem normális, a játék szabályzata megtiltja a dühöngést.
Feltételezem nem dörgölöd az orruk alá, hogy mekkora istenkirály(nő) vagy (nem tudom a nemedet és a korodat se, azaz a SzámPerBetűdet), emellett nem érezteted velük, hogy mekkora lúzerek és fogyatékosok.
Anyád súlyosan idegül van összeomolva, ha egy általános társasjátékos stílusban ennyire kiakad. Nem kell szeretnie a konfrontatív (úgy nyersz hogy legázolsz) játékokat, de attól még nem kell elvennie a kedvedet ettől. Társasjátékozni jó és öröm, nekem ez az életemet jelenti a Barátnőmön kívül. És igen, rengetegszer szivattak meg engem, de én ilyenkor röhögni szoktam ezen, hogy milyen jópofa és hogy kihívás és hogy trollkodik az ellenfél.
Azt tanácsolom, hogy NE HAGYD MAGAD és NE VESZÍTS SZÁNDÉKOSAN, mert az nem öröm, ugyanis azzal lenézed a másikat. Elveszed a másiktól a játék örömét. Ha legjobb tudásod szerint játszol, azzal belefeledkezel az életbe és átéled a játék örömét. Nekem legalábbis megy. Vannak játékok amiben jó vagyok és olyanok is, ahol rendre megvernek és "leütnek" és "szabotálnak" de ezek ilyen játékok. Nálunk ez nem vérre megy és nem is gondolunk arra, hogy milyen gerinctelen bunkó állat az aki ezt csinálta. El se tudom képzelni, hogy hogyan és miért alakul ez ki.
Kíváncsi lennék, hogy mi a neve a régi nővéredszabotálós játéknak, sok játékot ismerek. Legfeljebb utánanézek, ha nem :)
Javaslom, hogy ezentúl a -szokásos- egyszemélyes játékaidat játsszad...
:)
(Csak rád ne nyissanak közben, mert megint lesz kiabálás.)
Te már most okosabb vagy már mint ők, hogy ezt észrevetted!
A 18-as hozzászólóval értek egyet, ő írta le a legérthetőbben, annyi kikötéssel, hogy gondolj bele abba azt már te tudod szabályozni most veszítesz vagy nyersz ez a te önálló akaratod, használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!