Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismeri valaki ezt a társasjáté...

Ismeri valaki ezt a társasjátékot?

Figyelt kérdés

Kiskoromban játszottam testvéreimmel egyik ismerősünknél ezt. A játéktáblán egy városrész van picit oldalnézetből lerajzolva, talán emberek is vannak az utcákon. Valakik rablók lesznek, akiknek pl. bankból kell rabolniuk, majd vissza kell vinni a pénz a főhadiszállásukra. Valakik pedig rendőrök lesznek, akik megpróbálják megállítani a rablókat.

Talán van benne olyan, hogy busszal menekülhetsz el rablóként, a játéktáblán mintha lenne egy fagyiárus is, meg egy börtön. Ezekre nem igazán emlékszek már.

Tudom, hogy ez így kevés, de hátha lesz, aki felismeri :)

2017. máj. 14. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Police 07 a magyar verzió, Budapest térképpel.
2017. máj. 15. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egy olyan játékra emlékszem ezzel kapcsolatban, hogy emellett a rablókat csak akkor lehetett elfogni ha épp náluk volt valami amit elraboltak.

Ez határozottan nem a Police 07 (sem a Scotland Yard), mert itt több rabló van és itt rabolni is kell

2017. máj. 15. 08:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a Police 07, de ami írtál második válaszoló, ez így beugrott nekem, hogy tényleg csak akkor kerültél dutyiba, ha volt nálad lopott tárgy.
2017. máj. 15. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Rexi nyomoz?
2017. máj. 15. 10:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez az! :D Köszönöm szépen! :)
2017. máj. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!