Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 évesen nem akarnak elengedn...

25 évesen nem akarnak elengedni egyedül bulizni?

Figyelt kérdés

lány vagyok

minden péntek - szombat estém idáig otthon töltöttem

kicsit úgy érzem magam, mint egy öreglány pedig nem vagyok csúnya

szeretném kicsit növelni az önbizalmam, ismerkedni

netes társkeresésben nem bízom, személyes kisugárzásban hiszek

szóval elmennék ma este valahova pl. symbol, play de azt mondják eszembe ne jusson egyedül be se engednek, ilyen helyekre mindenki TÁRSASÁGBAN jár

ez igaz?

2017. máj. 19. 15:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%

Pedig te sokkal nagyobb nyomorék vagy, mint egy srác aki 24 évesen otthon lakik.

Egy életképtelen entitás.

2017. máj. 19. 21:48
 22/29 anonim ***** válasza:
Én is egy fesztivált javasolnak elsőre, ahol félre tudsz vonulni, ha akarsz. Ilyen helyek tele vannak kanos pasikkal, nem biztos, hogy tudnád kezelni, ha nem ismered az ilyen helyeket. Még egy romkocsma is jobb, vagy pl az Akváriumok javaslom, vagy A32 hajót. Ott normálisabb emberek vannak, és programok. Hidd el, nem fogod magad jól érezni, ha kidobod magad a huspiacra, inkább válassz ki egy koncertet, ami érdekel. Max. jól érzed magad egyedül. Viszont ha egyéjszakás kalandot akarsz, akkor tökéletes az általad említett helyek
2017. máj. 19. 22:02
 23/29 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%
Valahol vicces, hogy cikizel valakit, miközben annyira életképtelen vagy, hogy 25 évesen a szüleid döntenek helyetted... :D
2017. máj. 20. 08:53
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, külön laksz, de a szüleid engedélye kell hogy bulizz? És te nézed le a srácot aki a szüleivel lakik huszonévesen? A saját szemedben keresd a gerendát kérdező, ne másokéban a szálkát.
2017. máj. 20. 09:04
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért durva, hogy esténként anyukád vonalas telefonon hívogat, hogy mi van. 24 évesen költöztem el otthonról 500kmre és anyámmal heti 1-2 alkalommal beszélek. Fogadni mernék fiúk se volt még. Vagy a szexhez is anyádtól kérsz engedélyt? Ennyire életképtelen vagy, vagy kamu az egész....
2017. máj. 20. 09:58
 26/29 A kérdező kommentje:

nem mentem sehova

vagyis apum átjött hozzám és együtt átnéztük a dolgaim

elfelejtettem hogy itt az adózás és előkerestük a papírokat

talán ma este --

2017. máj. 20. 12:35
 27/29 anonim ***** válasza:
Neked van valami mentális problémád? Halál komolyan kérdezem, nem sértésből.
2017. máj. 21. 23:11
 28/29 anonim ***** válasza:
Én 21 éves lány vagyok, meg sem osztok ilyet hogy voltam valahol.
2017. máj. 24. 15:45
 29/29 anonim válasza:
25 évesen már egymagam mentem külföldre. Aztán rá egy évre ki is költöztem Németbe. 25 évesen már páran gyereket vállalnak és közben meg téged úgy kezelnek mint egy gyereket
2021. máj. 28. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!