Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 évesen nem akarnak elengedn...

25 évesen nem akarnak elengedni egyedül bulizni?

Figyelt kérdés

lány vagyok

minden péntek - szombat estém idáig otthon töltöttem

kicsit úgy érzem magam, mint egy öreglány pedig nem vagyok csúnya

szeretném kicsit növelni az önbizalmam, ismerkedni

netes társkeresésben nem bízom, személyes kisugárzásban hiszek

szóval elmennék ma este valahova pl. symbol, play de azt mondják eszembe ne jusson egyedül be se engednek, ilyen helyekre mindenki TÁRSASÁGBAN jár

ez igaz?

2017. máj. 19. 15:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
28%

25 evesen sajat lakasban laktam, akkor volt az eskuvonk es lettem terhes. Vezeto beosztasban dolgoztam, es a terhessegig megszamlalhatatlanszor buliztunk :) Most 32 vagyok.

Komolyan a mostani 25 evesek ennyire onallotlan, elhetetlen szerencsetlensegek?!

2017. máj. 19. 16:03
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Engem nagymamám hívogatott ilyennel, amikor szórakozni mentünk, rábsztam a telefont szegényre...:D
2017. máj. 19. 16:10
 13/29 anonim ***** válasza:
54%

Igazuk van.

Hát hogy tudnál egyedül bulizni?

Ahhoz több ember kell, de ha egyedül vagy egy helyen azt be is zárják rögtön, mert nem nyereséges nekik.

2017. máj. 19. 16:50
 14/29 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, ha te ezt komolyan kérdezed, akkor joggal aggódnak a szuleid, és alkalmatlan vagy egyedül menni egy ilyen helyre. Csúnyán ki fogják használni a megdöbbentő tudatlansagod.
2017. máj. 19. 17:17
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rádhívják a rendőrséget, mert egyedül üldögélsz a discoban duma hatalmas :D Viszont, ha most kezded nyitogatni a szárnyaidat, akkor lehet, hogy nem fogod jól érezni magad a symbolban. Én elsőre egy fesztivált javasolnék, ott sokkal könnyebb ismerkedni/barátkozni.
2017. máj. 19. 17:49
 16/29 A kérdező kommentje:

miért nem érezném jól magam a symbol-ban?

annyi bennem a félsz hogy belépek odasétálok a bárhoz kérek egy italt aztán nézek ki magamból

2017. máj. 19. 18:16
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Én most irtam ki egy kérdést hoyg 24 évesne ciki a szüleimmel lakni sráckéntm Olyan válaszokat kaptam hogy igen az és hogy miért nem költözök el ehhez haosnlók. Te 25 éevs áadásul lányként engedélyt kell kérned?
2017. máj. 19. 18:19
 18/29 A kérdező kommentje:

24 évesen srácként CIKI otthon lakni

én nem lakom a családdal

azt írtam otthon töltöm az estéim, de nem a szüleimmel lakom

2017. máj. 19. 18:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is a szüleidnél laksz,akkor ki az aki nem enged elmenni bulizni? 25 évesen telefonon kérsz engedélyt? Ne idegesíts már! :) Bakker, fogod magad, egy kis smink,ha sminkelsz, felöltözöl, kinyitod az ajtót kilépsz rajta, kivülről becsukod kulcsra aztán elmész. Ennyi az egész! Ilyet kitalálni,hogy egyedül nem engednek be, meg a másik,hogy rád hívják a rendőrséget mert egyedül ülsz egy szórakozó helyen. :) Merem remélni,hogy ezeket nem hitted el! Na de viszont,ha elmész,akkor vigyázz magadra,mert ami igaz az igaz,hogy vannak sajnos elvetemült elmezavarodott emberek!
2017. máj. 19. 20:25
 20/29 A kérdező kommentje:

esténként felhívnak a vonalas telefonon hogy minden oké e rendben vagyok e

megosztom velük a dolgaim és említettem hogy most hogy itt a nyár a jó idő elmennék szórakozóhelyekre

erről van szó

2017. máj. 19. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!