Szerintetek 14év nagy korkülönbség? Nő 27, férfi 41.
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 18:46
1/11 anonim válasza:
Nem feltúnően nagy. Ha hasonlóan gondolkodnak, elmegy.
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem meg az!mit keres egy fiatal nö egy nagypapi mellett??
3/11 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást tök mindegy mennyi idősek vagytok? Akkor mondanám, hogy sok, ha nagyon fiatalok lennétek, de így nem. Keresztanyámék közt is 10 év van, nem zavar senkit.
Úgy is lesznek akik azt mondják, hogy sok, mert majd 10-20 év múlva...de szerintem nem.
4/11 anonim válasza:
Legalább nem akar majd lecserélni egy fiatalabbra :-)
5/11 anonim válasza:
Szerintem ebben a korban már nem gáz. Rosszabb lenne, ha 14 vagy 20 lennél.
6/11 sz.imi válasza:
Szia!Ha a külsőségekre adsz,akkor sok.Neked kell hogy megfelelő legyen. Ne törődj azzal,hogy mit mondanak!Ha neked jó,akkor hajrá!
7/11 anonim válasza:
Én 15 voltam, mikor összejöttem az élettársammal. Ő akkor volt 42. Azóta is imádjuk egymást, most jön a kicsi... Ne foglalkozzatok vele. Ha megértitek egymást, semmi gond nem lehet...
8/11 anonim válasza:
Nálunk 12 év a korkülönbség, megismerkedtünk, öszeházasodunk most meg várjuk a babát. És ennél boldogabban nem élhetnénk. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nagyon szeretjük egymást és mindent megkapok tőle amire vágyom.
2010. máj. 17. 08:29
10/11 anonim válasza:
Nem.Ha jol megvagytok,akkor akár 18 is lehetne.Szerintem nem ez a döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!