Van ilyen ember a családodban?
Gondolom vidéki és nem válogathat a munkalehetőségek között.
Becsülendő, hogy dolgozik és semmi munka nem büdös neki.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, nálunk nincs ilyen, mert mindenki talált a végzettségének megfelelő munkát, de ha nem így történt volna, akkor diplomával lapátolnánk, vagy takarítanánk.
Családunkban nincs ilyen ember, de ha lenne, inkább tisztelném, hogy nem segélyre vár és otthon nyavalyog.
Inkább a te felfogásoddal van baj, ha ezen fönnakadsz.
Igen magamat.Érettségim van meg, 2 szakmám(egyiket sem szeretem),és jártam főiskolára 1 évet, de anyagiak miatt abbahagytam.Takarítónő vagyok, és szeretem.Most gyeden vagyok itthon a kisfiammal,de mikor dolgoztam, volt egy főállásom,meg házhoz jártam, meg besegítettem hétvégente egy mosodába,illetve nyáron egy másik cégnél kollégiumot takarítottunk,illetve szállóvendégekre takarítunk.
Szeretem a munkámat, van férjem,gyerekem, van kocsink,megtakarításunk, nincs hitelünk, most a baba miatt nem nyaralunk mert még kicsi, de jövőre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!