Van aki együtt él olasz anyósával?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok ki hogyan jön ki vele?2017. máj. 15. 18:01
11/18 anonim válasza:
"Ez azert van így, mert régebben a nők nem dolgoztak, háztartásbeliek voltak. Az volt a dolguk, hogy rendezzék a háztartást es a gyerekeket. A férj tartotta el a családot, tehát ő a családfő."
Azt azért talán vágod, ha nem a négy fal között élsz, hogy azért ez nem így van...
Az összes nőismerősöm dolgozik, olasz is van köztük, szóval nem értem ez hogyan jön ide...
12/18 A kérdező kommentje:
Tudsz olvasni? Azt írtam régebben! És még ez sem azt jelenti, hogy a nők egyaltalan nem dolgoztak, hanem azt, hogy sokan voltak háztartásbeliek.
(Egyébként nem tartozik az eredeti kérdéshez, csak egy kitérő volt.)
2017. máj. 16. 12:13
13/18 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ezt az olasz nőkkel kapcsolatban írtam, nem a magyarokról.
2017. máj. 16. 12:42
14/18 anonim válasza:
Éltem... féltékeny volt mint állat,állandóan be akarta szabályozni a fiát,de mindig el lett küldve melegebb éghajlatra szóbelileg.Nem titkolta hogy nem bír mert magyar vagyok,ő a fiának olasz csajt akart,és mindent elkövetett hogy szétmenjünk.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! .....és mi történt azóta? - ha meg lehet kerdezni?
2017. máj. 17. 13:04
16/18 anonim válasza:
Én együtt éltem olasz (ráadásul nápolyi) anyósommal kb. 6 hónapig, kényszerhelyzet miatt. Semmi gond nem volt.
17/18 anonim válasza:
Mindegy hogy az anyós, olasz, hottentotta, spanyol. Vele nem élünk együtt, alapszabály.
18/18 pnetty válasza:
Nem tudom olvassa-e meg valaki...en nem elek egyutt olasz anyosommal, de igy is lehet hogy ramegy a hazassagunk. Anyosom szerintem konkretan szarba se vesz. A magyar nyelv randa, en is az vagyok. A magyar konyha szar, szarul eszunk. Bukarest budapest nem tok mindegy, nem olasz, tehat csak szar lehet. Szamomra lassan kezd elviselhetetlen lenni a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!