Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket hogyan érintett mikor...

Titeket hogyan érintett mikor először hallottátok szeretkezni a szüleiteket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

#9:

Áruld már el, mi érintett téged ebben annyira rosszul, mert nem tudok rájönni. :D

2017. máj. 12. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én apámat és az új barátnőjét hallottam 10 évesen, nyaraláson. Nagyon hangosak voltak én meg azt hittem valami baj van, szóval még oda is mentem. Annyira nem ütött szíven, inkább ahogyan apám kezelte a dolgot.
2017. máj. 12. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon hangosan csinálnák és nem hagynának aludni akkor szarul(ha nem alszom magam ki akkor valami nem lesz jó xd)
2017. máj. 13. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
26%

Hallottam, és? Örültem hogy szeretik egymást.

Én sem fogok csak azért aszkéta életet folytatni mert ott a gyerek a másik szobában. :)

2017. máj. 13. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Sosem hallottam őket szeretkezni. Illetve két éves koromig biztos hallottam, mert velük egy szobában aludtam, de arra már nem emlékszem. Szerencsére kultúráltan, csöndben csinálják.
2017. máj. 13. 15:08
 16/16 anonim válasza:
71%
Az rosszabbul érintett, hogy anya csak úgy ment bele a dologba, hogyha apa ad neki először 50 ezret... Éljen a boldog házasság.
2017. máj. 13. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!