Nekem anyukám mindig bekopogott, beköszönt, de akkor már ébren voltam és tanultam, ráadásul utána a kistesóm is keltette, így útbaesett neki. Ez gáz? (Az egyik itt olvasott öcsis kérdésről jutott eszembe)
Nekem anyukám mindig akkor indult el dolgozni, amikor én keltem, így még 18 éves koromban is bejött felkelteni. Mi gáz lenne ebbe?
2017. máj. 11. 21:57
12/30 anonim válasza:
Mivel nagyon melyen alvo tipus vagyok, es az ebresztot keptelen vagyok meghallani, ezert a tesom aki amugy is hamarabb kel mint en, felkelt engem is egy adott idopontban.
2017. máj. 11. 22:00
13/30 anonim válasza:
Annyira mélyen alszom az ébresztő semmit sem használt.
Apa szokott felkelteni.
22L
2017. máj. 11. 22:23
14/30 anonim válasza:
Talán elsőben keltett csak anyukám, amikor még képes voltam olyan hamar felkelni, amikor Ő ment :D
Most is kelthetne, de azért szeretem az ébresztőt, mert annak nem lehet könyörögni, meg felkelt ridegül, és jelez, húznom kell a suliba.
De szerintem nem ciki, sok osztálytársamat kelti anyukájuk/apukájuk, én egyszerűen csak nem szeretem.
2017. máj. 11. 22:56
15/30 anonim válasza:
Én magamtól kelek. Este eldöntök hogy nah hatkor felkelek és tényleg a környékén ki is nyílik a szemem de abiztonság kedvéért 10 percre rá kérem anum hogy keltsen meg ha visszaalszok is keltsen fel.
Én ezt 7.-es korom óta csinálom
Nekem bejött
15/l
2017. máj. 11. 22:58
16/30 anonim válasza:
Általában anyu keltett, legtöbbször igen idegesen, ugyanis mindig elaludtam, ráadásul mivel álmomban szoktam beszélni, mindig mondtam neki álmomban hogy már ébren vagyok... :D
2017. máj. 11. 23:57
17/30 anonim válasza:
16l vagyok, engem most is anyukám kelt.Még ide is fekszik mellém egy tíz percre.
2017. máj. 12. 00:08
18/30 anonim válasza:
Szerintem már alsós koromban is ébresztőre keltem, annyi legalábbis biztos, hogy akkortájt kaptam az ébresztőórámat. Anyám időnként felkiabált, hogy "kialszod a krumplit a földből!" Utálom, ha "személyesen" felkeltenek, mindig is utáltam.
2017. máj. 12. 00:25
19/30 anonim válasza:
Amennyire emlékszem, én iskolás koromban reggelente magamtól keltem. Talán azért, mert időben lefeküdtem. Ma már ez nincs így.
2017. máj. 12. 01:11
20/30 anonim válasza:
Kinél hogy. Én emberi hangra, a bámulás érzésére, esetleg egy kis fizikai noszogatásra sokkal könnyebben felkelek. Ezért ha tehetem megszoktam kérni a szüleimet, páromat vagy lakótársaimat, hogy keltsenek fel.
Ébresztőre is feltudok kelni igaz több szundi után és nem olyan kellemes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!