Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a páromnak felhozom az...

Ha a páromnak felhozom az exét, rögtön elkezd ordibálni, hogy hagyjam már vele. Ez normális?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom érez még iránta..van egy közös kislányzk,de az anyuka nem igazán foglalkozik vele..Iszonyat egy stílusa van,kötekedő stb.Ennek ellenére ha beszélnek telefonon akkor ha leorditja a párom,ő csak higgadtan annyit mond fejezd be légyszives mert leteszem a telefont..Ha én veszek vele össze akkor velem persze ordit..Tegnap mondtam szerintem érez iránta még..sokszor kedvesebb vele pedig meg sem érdemli az a nő..De csak üvöltött velem hogy semmi sem érez iránta jó lenne ha belàtnám..hozzàm jön haza,velem alszik egy ágyban,engem szeret..Ha ő hoz fel nekem egy exemet én nem tudom rajta felidegesiteni magam,mert màr nem érdekel..Van egy közös babánk már,és a terhesség alatt kezdtem el érezni ezt,hogy mintha még érdekené..Ti mit gondoltok??Nekem furcsa hogy elkapja az ideg..az előtte lévő párom ugyanezt csinálta és kiderült hogy nem ok nélkül gyanakodtam..

2017. máj. 10. 14:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%
Engem is rohadtul felidegesítene, ha valaki folyamatosan a volt párommal szekálna. Viszonylag nyugodt természetű ember vagyok, de lehet, hogy én is ordibálnék mondjuk a 32. alkalommal.
2017. máj. 10. 20:09
 22/24 acelsziv ***** válasza:
100%

Elég degenerált ember lehetsz kérdező.

Azzal amit csinálsz, csak elüldözöd a párodat.

2017. máj. 10. 21:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ohhh, azt gondolom, hogy egy ùjabb megfontolt ès tudatos gyermekvállalâs mintáját ìrtad le!

Itt is egy gyerek, ott is egy gyerek, az asszony hormonbomba az előző nő miatt, a csávó meg nem tud megfelelni a kèt nő elvârásainak.

Majd addig bsztatod,hogy otthagy.

2017. máj. 11. 06:42
 24/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem normális, mert már rég ki kellett volna rúgnia téged páros lábbal. Ne aggódj, ami késik, nem múlik. Az ilyenfajta féltékenykedő roh@dékoknak, mint te, nem is szabadna párkapcsolatban lenniük.
2017. máj. 11. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!