Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a páromnak felhozom az...

Ha a páromnak felhozom az exét, rögtön elkezd ordibálni, hogy hagyjam már vele. Ez normális?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom érez még iránta..van egy közös kislányzk,de az anyuka nem igazán foglalkozik vele..Iszonyat egy stílusa van,kötekedő stb.Ennek ellenére ha beszélnek telefonon akkor ha leorditja a párom,ő csak higgadtan annyit mond fejezd be légyszives mert leteszem a telefont..Ha én veszek vele össze akkor velem persze ordit..Tegnap mondtam szerintem érez iránta még..sokszor kedvesebb vele pedig meg sem érdemli az a nő..De csak üvöltött velem hogy semmi sem érez iránta jó lenne ha belàtnám..hozzàm jön haza,velem alszik egy ágyban,engem szeret..Ha ő hoz fel nekem egy exemet én nem tudom rajta felidegesiteni magam,mert màr nem érdekel..Van egy közös babánk már,és a terhesség alatt kezdtem el érezni ezt,hogy mintha még érdekené..Ti mit gondoltok??Nekem furcsa hogy elkapja az ideg..az előtte lévő párom ugyanezt csinálta és kiderült hogy nem ok nélkül gyanakodtam..

2017. máj. 10. 14:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen engem sokat szíd pedig nincs oka rá.többet foglalkozom a kislánnyal mint ő.ezt a kislány köszönte meg nekem,hogy mennyit játszom vele stb..azt hitte a nő a félrelépése után kicsit külön lesznek majd ha kiélte magát más férfiakkal akkor visszajön.a párom azt mondja ezért utál engem mert így nem tud már vele lenni..így leírva tudom nem látszik annyira rossznak számomra a helyzet pedig nagyon sokat szenvedek miatta.Mindig olyanokat mond neki hogy a kvád meg ringyo stb..pedig én aztán nem érdemlem meg ezeket a szavakat és a párom nem megvéd hanem azt mondja neki ezekre hogy jól van fejezd be..ez zavar
2017. máj. 10. 15:40
 12/24 A kérdező kommentje:
A párom azt mondta visszatérve az újrakezdésre hogy ő már amúgy sem akart tőle semmit és egy éve voltak külön mikor megismerkedtünk..
2017. máj. 10. 15:42
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

"a párom azt mondja ezért utál engem mert így nem tud már vele lenni"

- ezt rogton a kerdeskiirasnal mondanod kellett volna.

- ezek utan mi a kerdes????

2017. máj. 10. 15:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13 szerintem félreérted (bár érthető miért...), nem a párja utálja, hanem a párja mondta neki, hogy (AZ EX) azért utálja (KÉRDEZŐT), mert miatta már nem lehet vele (A PASIVAL, az EX).
2017. máj. 10. 15:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam..a nő nem tud már vele lenni.amikor megismertem a párom már külön voltak,és mikor mi elkezdtünk randizni ő megtudta és próbálkozott a páromnál ezt a párom is mondta meg egy közös ismerősünk is mondta nekem..de hiába próbálkozott mert a párom ellökte magától..ez ami még bíztat
2017. máj. 10. 15:59
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Én is ordítanék ha elmondom 100x hogy nem kell az a nő de te nem érted meg. Még megkérdezed tőle párszor az exet és te is az leszel nagyon hamar. Próbál normálisan beszélni a gyerek miatt a nővel. Verd bele a fejedbe hogy ezzel a féltékenykedéssel csak eltaszítod magadtól. Csak rontasz. Legyél normális úgy megtarthatod. Mit mondjon a nőnek? Álljon le vele cirkuszolni? A lehető legjobban kezeli a nővel a dolgot. Te meg addig cseszteted míg meg nem unja.
2017. máj. 10. 16:02
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

párom, exe, exem exe, .exe file, utálat, fetrengés, üvöltés, párzás, ordítás, exellant,excellent way, par excellence, párom exe, exem párja - Ez normális?- volt a kérdés.

Nem.

2017. máj. 10. 16:12
 18/24 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Ha használnál tárgyragokat, érthetőbb lenne, hogy mit is akarsz.

"ha leorditja a párom"-at, és akkor mindjárt világos, hogy ki ordít kivel.

Amúgy igen, hagyd békén. Mi a búbánatnak kell exeket felemlegetni?

2017. máj. 10. 16:15
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
Még így is türelmes veled szerintem, hogy csak ordít és még nem hagyott ott a fenébe, amiért állandóan felhozod az exet és vele b-sztatod. Nyugi, nemsokára betelik a pohár és te is ex leszel, ezt senki nem bírja a végtelenségig. Meg is érdemelnéd hogy elhagyjon ezért, gusztustalan a viselkedésed.
2017. máj. 10. 16:34
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Normális, a (most még) párodat meg majd halála után szentté kell avatni, mert ennyi türelme egy átlagos embernek nem lehet, amennyi neki van feléd és a hülyeségeid felé...
2017. máj. 10. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!