Meghalt a mamám rákba és valami szép idézetet szeretnék mert nagyon sokat küzdött:' (KöszönömTudtok?
Őszinte részvétem :(
Nézd meg a www.gyertyagyujtas.hu oldalt! Nagyon sok szép idézet van.
“Mert az ember - ezt egyre inkább hiszem - csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket.”
(Márai Sándor: A bűvész)
hello!
először is fogadd őszinte részvétem!
egy szép idézet:
"Küzdöttél, de már nem lehet; most átölel a csend és a szeretet. "
"S belesuttogom az igazságot a láthatatlan szelekbe:
Szeretlek, Szeretlek, Szeretlek..."
Ezt egy hasonló kérésnél láttam az oldalon, de megragadott nagyon
így szól
"Mikor megszülettem sírtam, de ti csak mosolyogtatok
Amikor meghaltam én mosolyogtam s ti mind sírtatok"
Részvétem!
"A halál tulajdonképpen jelentéktelen dolog... valójában csak átmentem ide a szomszéd szobába. Én én vagyok, te pedig te. Akármit is jelentettünk egymásnak egymás életében, ez mit sem változott. Nevezz csak nyugodtan a megszokott nevemen, beszélj velem ugyanazon a könnyed hangon, melyen mindig is beszéltél. Ne változtass hangszíneden. Nevess ugyanúgy, ahogy valaha együtt nevettünk a vicceken. Imádkozz, mosolyogj, gondolj rám - emlegesd fel a nevem nap mint nap, ahogyan annak előtte is, de ne árnyékolja be semmi a hangulatot, amikor szóba kerülök. Az élet nem kapott semmiféle új jelentést. Minden olyan, mint amilyen volt, nem szakadt meg a folytonosság. Az, hogy nem látnak, még nem jelenti azt, hogy nem kell rám gondolni. Várok rád, itt vagyok a közeledben - egészen közel. Nincs semmi baj."
Henry Scott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!