Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elválnál a férjedtől, ha...

Te elválnál a férjedtől, ha már 10 éve házasok volnátok és kiderülne, hogy van egy gyereke, amit nem említett a házasság előtt?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 15:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem csalt volna meg, akkor is valószínűleg elhagynám, számomra ez nem férne bele, hogy tizenévig leszarta a gyerekét, nem látogatta egyáltalán.+ ugye ez, hogy el sem mondta nekem.
2017. ápr. 27. 07:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
*akit. Én tudni akarnám a körülményeket. Ha megcsalt akkor válnék ha ez a gyerek még a kapcsolat előtt született akkor nem válnék de a bizalmamat eljátszaná egy darabig. Lehet hogy kéretlen gyerek volt, de egy ilyen mértékű dolgot nem kellett volna eltitkolni. Hogy jöttél rá?
2017. ápr. 27. 11:43
 23/24 anonim ***** válasza:
78%
Le vagyok döbbenve némelyik válaszon. Egy ilyen dolog pont olyan súlyos, ha nem súlyosabb a szememben mint a megcsalás. Természetesen ez arra az esetre vonatkozik, ha tudott róla. Mélyen csalódnék a páromban. Ugyanis én nem olyan férfihoz mentem hozzá aki így gondolkodik, mint amit írt valaki, hogy nem akart apa lenni. Akart, nem akart de az lett. Ha szexelni tudott védekezés nélkül akkor vállalja a következményeket. Igencsak fereismertem volna a párom ha ilyen esetben nem gondoskodott volna a gyermekéről. A másik, hogy ez azt jelentené, hogy 10 éven át hazudott. És nem arról, hogy nem is nagy a seggem. Biztos, hogy ezek után látni se bírnám.
2017. ápr. 27. 17:36
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ez sokkal súlyosabb hiba az ilyen, mint egy megcsalás. Milyen ember az ilyen aki nem törődik a saját gyerekével, nem harcol érte és még el is titkolja????? Milyen lelki világa van az ilyennek? Miben hazudik akkor még? Miben hazudott eddig is?
2017. ápr. 28. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!