Ha valamelyik szülődnek van gyámja, gondnoka és meghalna, akkor is a gyerekét keresik meg, hogy eltemesse vagy a gyám, gondnok intézi?
Kedves 8-as! Ha nem tudod az előzményeket,akkor talán nem kellene flegmázni! :)
10-en pár évig semmit nem tudtam róla,eltűnt,párszor kerestem,nem találtam. Egyszer csak a gyámügy keresett,akkor már 5 éve szociban volt,hogy vállalom-e?
1. 250-300km-re van tőlem,innen lehetetlen gondnoknak lenni....
2.fél lába van,pelenkázni kell,agya már nem 100%-os...
3.nincs több millám,hogy vegyek nagyobb lakást,hogy ő is elférjen,tolókocsival tudjon itt közlekedni...
4. arra sincs egy millióm vagy több,hogy az én városomban elhelyeztessem szociba,hogy eltudjam vállalni a gondnokságot...
5.20-25 évvel ezelőtt mikor volt pénze,mondtam neki jöjjön ide közel hozzám,vegyen itt egy kis lakást.Azt mondta,majd ő megoldja az életét magának!
Végezetül:Nagyon felzaklatott mikor előkerült,többször átgondoltam mindent és a mai napig is filózom rajta,de egyszerűen nincs rá jó megoldás és felesleges is kimozdítani a megszokott környezetéből.
Nem tudom te ezeknek a tényeknek a tudatában mit tennél,tettél volna!?
Tudod,ne ítélj,hogy ne ítéltess! Ezt soha ne feledd! :)
Jaa,az kimaradt,a testvéremet is megkeresték,de ő magasról sz@rik rá!Én másnap autóba ültem és meglátogattam,azóta többször is,ő nem! A tesóm lakásában pedig elférne és pénze is lenne látogatni,vagy közelebb hozatni,de nem érdekli! :(
A temetés is ezek szerint rám fog maradni,mert öröksége nem lesz,ezt tudja,így az sem fogja érdekelni ha az árokba kerülne! Tudnék mesélni mi volt mikor Anyukánk meghalt. Még a temetésre sem jött el,csak az örökséget várta! Erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!