Igaza van a családomnak? Autó?
Szeretnék egy autót vásárolni.
Tény, hogy nem szükséglet az életemben, nem járok vele munkába, nincs családom.
Szórakozásnak venném, mert nagyon szeretek vezetni. Kikapcsol, feldob, megszínesiti a mindennapjaim..
Ha csak szóba hozom a témát a szüleimnél, olyan ellenséges inulatokat váltok ki vele, mintha valami hatalmas bűnt követnék el.
Elkezdenek támadni aggresszív stílusban.. hogy milyen sokba kerül, minden pénzem rá fog menni, mennyire drága a benzin, a szervíz stb.... nem keresek annyit, hogy ezt a luxust megengedhessem magamnak.
23 éves vagyok külön lakom saját lakásban. A havi bevételem 140e ft.
Szerintetek mit csináljak?
1,5-2 millioert már elég korrekt autót lehet venni. De nyilván csak használtam, ami elég nagy lutri.
Ha tényleg úgy gondolod, hogy fenn fogod tudni tartani, és ez a szíved vágya, akkor vedd meg.
Én biztos nem tenném a helyedben, de te tudod.
Azt írtátok, hogy számolhatok havi 50-60 ezret egy alsó középkategóriás autó fenntartására plusz a szervizt.
Ezt sokkalom.
Apukámnak volt egy autója, egy régi Renault, éves szinten költött rá ennyit és mégis tökéletesen mentünk vele ide-oda.
Ha leszaladok a boltba, körülnézek azt látom a parkolóban hemzsegnek a drágábbnál drágább autók, az utakon meg áll a dugó szintén tele autóval.
Szerintem az átlaghoz képest jó anyagi helyzetben vagyok (nem albérlet, nincs hitelem, minden elektronikai cikk a lakásban vadonatúj, a lakás is új én vagyok az első lakó, nem hiszem hogy a korábban említett "hűtő elromlik" típusú váratlan kiadás érne) .
szóval ha azt mondjátok én nem engedhetem meg magamnak ezt, mert luxus lenne nekem az autó, akkor honnan ez a sok kocsi az utakon?
szegény vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!