Egy családos ember mit akarhatott ebben az esetben?
Tudni kell róla, hogy nagyon szereti a családját, és jól működő házassága van. Egy alkalommal azonban egy céges bulin, én mint új tag szerettem volna kicsit jobban összerázódni a társasággal, így rendre mindenkihez odamentem beszélgetni stb. Így volt ez vele is, aztán szó szót követett, felkért táncolni, és félreérthető jeleket küldött. Legalábbis számomra úgy tűntek, hiszen meg kell jegyezni, hogy nekem nagyon szimpatikus volt a férfi, de mivel családja volt nem közeledtem. Lehetett az is, hogy az ital hatására volt egy kicsit gátlástalanabb?
Nemsokára aztán írtam egy gratula-emailt neki, mert tulajdonképpen ő szervezte meg a bulit, de nem válaszolt, majd karácsonyba egy üdvözletet és arra sem. Akkor mi lehetett az a kirohanás? Vagy csak én értelmeztem félre a szokásos női túlbonyolítás miatt? (jelek pl. egy lassú számra kért fel, aztán rámborult, majd érzem, hogy a keze a blúzom alatt jár stb...)
"Tudni kell róla, hogy nagyon szereti a családját, és jól működő házassága van. "
"...nekem nagyon szimpatikus volt a férfi, de mivel családja volt nem közeledtem. "
"Nemsokára aztán írtam egy gratula-emailt neki, mert tulajdonképpen ő szervezte meg a bulit, de nem válaszolt, majd karácsonyba egy üdvözletet és arra sem. Akkor mi lehetett az a kirohanás? "
Téged idéztelek. Ha családos és szereti a családját akkor nem mindegy mi volt ez? + utána miért írsz neki emailt, és várod hogy válaszoljon??
Az ellentmondás ott van szinte minden sorodban. Most tulajdonképpen mit is szeretnél?
Nekem is ez volt a furcsa... Hiszen mindenki láthatta ezt. Sőt egyik barátnőm-kolleganőm meg is kérdezte, hogy "Mi van, ti csókolóztatok", merthogy abból a szögből, ahol ő állt úgy nézett ki...
Szóval sokmindenre képes ez az alkohol ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!