Szex a sógornővel? Állítólag sok családban előfordul. Nálunk is, mégis mindenki hallgat róla.
Szerintem senki sem a nyálát csorgatta.Ha nem bírod elviselni a válaszokat,nem kötelező ide kérdést felrakni.Amúgy tényleg jó lett volna nagyjából tudni a viszonyokat,úgy könnyebb segíteni,de gondolom,ez eszedbe sem jutott.
Amúgy,nekiállhatsz Te rendezkedni,úgyis mindenki a torkodnak fog szökni,hogy Neked márpedig semmi közöd az ő dolgukhoz,még akkor is,ha esetleg van is.
Amúgy elég pokróc stílusod van.Bocs,hogy élünk,és ide jöttünk válaszolni!
Kedves 00.22 Én megköszöntem az értelmes válaszokat!
Nem érezted ezek szerint érintettnek Magad, de ez már nem az én problémám.
Azért,mert nálatok megy a cirkusz,nem másokon kell levezetned a frusztráltságodat ezzel a mucsaröcsögei bunkó stílussal.Szerintem itt mindenki kivétel nélkül segíteni akart,és ha találgattam is,ki kivel van,az azért volt,mert úgy könnyebb lenne átlátni a problémát,és segíteni Neked.Nem bunkóságból,meg nyálcsorgatásból,főleg,hogy mivel még csak pasi sem vagyok,nagyon nem érdekel.
Egyébként,ha az asztalra csapsz ököllel,és elmondod nekik,hogy Téged ez és ez zavar,akkor sem fognak változni,maximum bele fröcsögnek a képedbe,hogy,,mi közöd az életünkhöz?",és ennyi.Aminek ki kell derülni,az ki is fog.Nem a TE tiszted botrányt kelteni,még ha zavar is a dolog.Azzal csak széllel szembe vizelnél.Gondolom,nem szeretnéd magadnak a fekete bárány szerepét.
Szerintem teljesen érthető volt a kérdés... "szex a sógornővel (is), mit kell ezen megmagyarázni?
Am ne tedd szóvá, nem lennél utána népszerű, viszont az érintettek tovább malackodnának.
Kedves válaszolók! Talán ti ma (tegnap) este nem aludtatok, és fáradtak vagytok,ezert nem veszitek eszre a sorok közötti lényeget! Most ébredtem, megittam a KV-mat, és 99%-ban biztos vagyok abban, hogy a helyzet a következő:
A kedves kérdező tini beindult a sógornőjére, talán nem is ok nélkül, és az is lehet, hogy a sógornője fel is "avatta", és most fél, hogy ez kiderül! Most az érdekli, hogy milyen következményei lehetnek. Nemde, kedves kérdező? Az oldal anonim, tehát nyugodtan leírhattad volna a sztorit! Vagy esetleg a bátyád távollétében együtt szoktál netezni a sógornőddel, és attól félsz, hogy elolvasván a kérdésedet, nem fog többé veled ágyba bujni!
igazat adok Neked! De fog valami változni ha bele kavarsz?
Mindenki a homokba dugja a fejét, ők így nyilvánítják ki a véleményüket(vagy nem) mert esetleg szégyenlik. Gondolom nem egy nagyvárosban éltek, és mindig az jár a fejedben ,hogy ki tudhatja esetleg.Falun ez hamarabb terjed.De gondolom Te sem szeretnéd ha bele szólnának az életedbe! Így ezt hagyd meg annak akit közvetlenül érint!
04.27-esnek teljesen jóóó a meglátása!!
Azért nem fedi fel a valóságot a kérdező, mert Ő az érintett!
Miért is nem árulod el, ki-kivel kettyintett??
Ez egy anonim oldal Kedves Kérdező, még ne Te legyél felháborodva, ha kérdezik kiről is van szó!
Kicsit rossz a lelkiismereted?
Ha meg nem Rólad van szó, akkor meg semmi közöd a dologhoz, ez legyen a félrekettyintők problémája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!