Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex a sógornővel? Állítólag...

Szex a sógornővel? Állítólag sok családban előfordul. Nálunk is, mégis mindenki hallgat róla.

Figyelt kérdés
Én vagyok a családunkban a legfiatalabb nagykorú, nem akarom kavarni a sz@rt, de valamit lépnem kellene.
2010. máj. 13. 22:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem senki sem a nyálát csorgatta.Ha nem bírod elviselni a válaszokat,nem kötelező ide kérdést felrakni.Amúgy tényleg jó lett volna nagyjából tudni a viszonyokat,úgy könnyebb segíteni,de gondolom,ez eszedbe sem jutott.

Amúgy,nekiállhatsz Te rendezkedni,úgyis mindenki a torkodnak fog szökni,hogy Neked márpedig semmi közöd az ő dolgukhoz,még akkor is,ha esetleg van is.

Amúgy elég pokróc stílusod van.Bocs,hogy élünk,és ide jöttünk válaszolni!

2010. máj. 14. 00:22
 22/29 A kérdező kommentje:

Kedves 00.22 Én megköszöntem az értelmes válaszokat!

Nem érezted ezek szerint érintettnek Magad, de ez már nem az én problémám.

2010. máj. 14. 00:25
 23/29 anonim ***** válasza:
65%

Azért,mert nálatok megy a cirkusz,nem másokon kell levezetned a frusztráltságodat ezzel a mucsaröcsögei bunkó stílussal.Szerintem itt mindenki kivétel nélkül segíteni akart,és ha találgattam is,ki kivel van,az azért volt,mert úgy könnyebb lenne átlátni a problémát,és segíteni Neked.Nem bunkóságból,meg nyálcsorgatásból,főleg,hogy mivel még csak pasi sem vagyok,nagyon nem érdekel.

Egyébként,ha az asztalra csapsz ököllel,és elmondod nekik,hogy Téged ez és ez zavar,akkor sem fognak változni,maximum bele fröcsögnek a képedbe,hogy,,mi közöd az életünkhöz?",és ennyi.Aminek ki kell derülni,az ki is fog.Nem a TE tiszted botrányt kelteni,még ha zavar is a dolog.Azzal csak széllel szembe vizelnél.Gondolom,nem szeretnéd magadnak a fekete bárány szerepét.

2010. máj. 14. 00:34
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen érthető volt a kérdés... "szex a sógornővel (is), mit kell ezen megmagyarázni?

Am ne tedd szóvá, nem lennél utána népszerű, viszont az érintettek tovább malackodnának.

2010. máj. 14. 00:36
 25/29 anonim ***** válasza:
60%

Kedves válaszolók! Talán ti ma (tegnap) este nem aludtatok, és fáradtak vagytok,ezert nem veszitek eszre a sorok közötti lényeget! Most ébredtem, megittam a KV-mat, és 99%-ban biztos vagyok abban, hogy a helyzet a következő:

A kedves kérdező tini beindult a sógornőjére, talán nem is ok nélkül, és az is lehet, hogy a sógornője fel is "avatta", és most fél, hogy ez kiderül! Most az érdekli, hogy milyen következményei lehetnek. Nemde, kedves kérdező? Az oldal anonim, tehát nyugodtan leírhattad volna a sztorit! Vagy esetleg a bátyád távollétében együtt szoktál netezni a sógornőddel, és attól félsz, hogy elolvasván a kérdésedet, nem fog többé veled ágyba bujni!

2010. máj. 14. 04:27
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

igazat adok Neked! De fog valami változni ha bele kavarsz?

Mindenki a homokba dugja a fejét, ők így nyilvánítják ki a véleményüket(vagy nem) mert esetleg szégyenlik. Gondolom nem egy nagyvárosban éltek, és mindig az jár a fejedben ,hogy ki tudhatja esetleg.Falun ez hamarabb terjed.De gondolom Te sem szeretnéd ha bele szólnának az életedbe! Így ezt hagyd meg annak akit közvetlenül érint!

2010. máj. 14. 06:52
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

04:27

;) :D

2010. máj. 14. 07:56
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

04.27-esnek teljesen jóóó a meglátása!!

Azért nem fedi fel a valóságot a kérdező, mert Ő az érintett!

Miért is nem árulod el, ki-kivel kettyintett??

Ez egy anonim oldal Kedves Kérdező, még ne Te legyél felháborodva, ha kérdezik kiről is van szó!

Kicsit rossz a lelkiismereted?

Ha meg nem Rólad van szó, akkor meg semmi közöd a dologhoz, ez legyen a félrekettyintők problémája!

2010. máj. 14. 09:31
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ne itt keresd a választ, ha elég felnőttnek érzed magad hozzá beszélhetsz róla otthon, de akkor számolj a következményekkel.
2010. máj. 14. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!