Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex a sógornővel? Állítólag...

Szex a sógornővel? Állítólag sok családban előfordul. Nálunk is, mégis mindenki hallgat róla.

Figyelt kérdés
Én vagyok a családunkban a legfiatalabb nagykorú, nem akarom kavarni a sz@rt, de valamit lépnem kellene.
2010. máj. 13. 22:44
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak elég gusztustalan, hogy vasárnap templomba megy az egész család, mosolyog mindenki, otthon nem szabad káromkodni... stb. Csak félreb@szni! Na azt szabad!
2010. máj. 13. 23:08
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is templomba jár kb az egész család, itthon nem szabad káromkodni, apám mégis feszt a kocsmában ül, hajnali 2-3 fele szokott hazajönni. Meg tönkreteszi a cuccaimat, aztán pedig letagadja, azt mondja hogy nem is ő használta.

Tényleg ne keresd a bajt, megtalál az magától is!

2010. máj. 13. 23:21
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A negatív családi példákból is lehet tanulni.
2010. máj. 13. 23:21
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
fúúújj, hát ennél aztán gusztustalanabb dolgot el sem tudok képzelni!!
2010. máj. 13. 23:38
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

A képmutatás és álszentség kirakodóvására... Legalább Te tisztában vagy az "erkölcs" és "becsület" szavak jelentésével.

Úgy hiszem, ha szóvá teszed a dolgot, akkor sem fog változni semmi. :(

2010. máj. 13. 23:53
 16/29 anonim ***** válasza:
24%
A te feleségeddel szexel valaki más?Ezt én nem értem.Valaki?
2010. máj. 13. 23:53
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom,a fiú testvére párja a Kérdező sógornője,és azzal szexel valamelyik testvére.Én így vettem ki a szavaiból.Bár elég kusza.Én egyébként hallgatnék,mert ha beleszólnék,az csak olaj lenne a tűzre.Változni meg semmi sem változna.
2010. máj. 13. 23:56
 18/29 anonim ***** válasza:
23%
Miért ne változnA? Miértt csak a szaros elnyomásban lehet élni? Öld meg a sátáni barmokat!
2010. máj. 14. 00:11
 19/29 A kérdező kommentje:

A testvérem feleségének a sógornője a bácsikám nagynénjének a féltestvérének az ükapjával dug.

Nem teljesen mindegy a válasz szempontjából, hogy ki-kivel?

Ezt egy morális kérdésnek tettem fel, aki a nyálát akarja csurgatni, az húzzon máshová.

Aki értelmes választ adott, annak köszönöm.

2010. máj. 14. 00:15
 20/29 anonim ***** válasza:
80%

Utolsónak elgurult a gyógyszere.

Miért,ha én beszólok valakinek,hogy szerintem TE ezt,meg azt rohadt erkölcstelenül,meg sz@rul csinálod,akkor az hallgatni fog Rád?Nem,viszont Te leszel a családban az ügyeletes sz@rkeverő.Aztán megint édes bájmosollyal tűrnöd kell,mert az ,,nem a TE házad".Ez nem a Kérdező dolga sajnos,bármennyire is érintett benne.

2010. máj. 14. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!