Szex a sógornővel? Állítólag sok családban előfordul. Nálunk is, mégis mindenki hallgat róla.
Nálunk is templomba jár kb az egész család, itthon nem szabad káromkodni, apám mégis feszt a kocsmában ül, hajnali 2-3 fele szokott hazajönni. Meg tönkreteszi a cuccaimat, aztán pedig letagadja, azt mondja hogy nem is ő használta.
Tényleg ne keresd a bajt, megtalál az magától is!
A képmutatás és álszentség kirakodóvására... Legalább Te tisztában vagy az "erkölcs" és "becsület" szavak jelentésével.
Úgy hiszem, ha szóvá teszed a dolgot, akkor sem fog változni semmi. :(
A testvérem feleségének a sógornője a bácsikám nagynénjének a féltestvérének az ükapjával dug.
Nem teljesen mindegy a válasz szempontjából, hogy ki-kivel?
Ezt egy morális kérdésnek tettem fel, aki a nyálát akarja csurgatni, az húzzon máshová.
Aki értelmes választ adott, annak köszönöm.
Utolsónak elgurult a gyógyszere.
Miért,ha én beszólok valakinek,hogy szerintem TE ezt,meg azt rohadt erkölcstelenül,meg sz@rul csinálod,akkor az hallgatni fog Rád?Nem,viszont Te leszel a családban az ügyeletes sz@rkeverő.Aztán megint édes bájmosollyal tűrnöd kell,mert az ,,nem a TE házad".Ez nem a Kérdező dolga sajnos,bármennyire is érintett benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!