Miért vannak a szülőknél szeretetbeli különbségek, főleg ennyire nyilvánvalóan?
Direkt nem úgy írtam, hogy kivételezés, mert nem a legjobb szó rá.
Van egy bátyám, 7 évvel idősebb de még velünk él.
Épp hallottam az előbb, hogy anya telefonál neki, hogy rendben odaért-e ahova ment, minden oké-e stb ?( 3 órája ment el kocsival valahova-nem több ) , én nem régen voltam 3 napra a barátommal egy távolabbi városba, kocsival mentünk mi is, és elköszöntem egyszer neki mielőtt elindultam, és legközelebb akkor beszéltünk mikor hazaértem, egész végig, nem hívott , és egy sms-t, sem küldött, szintén ez van akkor is ha kimaradok , és elfelejtek szólni, pl 3 helyett, este 6-ra érek haza, nem hív fel, hogy minden oké, nem történt-e valami ? Nem aggódik értem ebből azt veszem le, főleg úgy, ha bátyám megy el a haverjaival, barátnőjével, akkor 3 óra múlva már rácsörög, hogy mizu?
Csak most hallottam épp ma, ezért gondoltam erre, hogy valami nem ugyanúgy működik nála felém, mint bátyám felé.
Én 20 éves vagyok ő 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!