Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak a szülőknél...

Miért vannak a szülőknél szeretetbeli különbségek, főleg ennyire nyilvánvalóan?

Figyelt kérdés

Direkt nem úgy írtam, hogy kivételezés, mert nem a legjobb szó rá.

Van egy bátyám, 7 évvel idősebb de még velünk él.

Épp hallottam az előbb, hogy anya telefonál neki, hogy rendben odaért-e ahova ment, minden oké-e stb ?( 3 órája ment el kocsival valahova-nem több ) , én nem régen voltam 3 napra a barátommal egy távolabbi városba, kocsival mentünk mi is, és elköszöntem egyszer neki mielőtt elindultam, és legközelebb akkor beszéltünk mikor hazaértem, egész végig, nem hívott , és egy sms-t, sem küldött, szintén ez van akkor is ha kimaradok , és elfelejtek szólni, pl 3 helyett, este 6-ra érek haza, nem hív fel, hogy minden oké, nem történt-e valami ? Nem aggódik értem ebből azt veszem le, főleg úgy, ha bátyám megy el a haverjaival, barátnőjével, akkor 3 óra múlva már rácsörög, hogy mizu?

Csak most hallottam épp ma, ezért gondoltam erre, hogy valami nem ugyanúgy működik nála felém, mint bátyám felé.

Én 20 éves vagyok ő 27

2017. ápr. 18. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, sok családban a lányokat féltik jobban. De ennek biztosan az az oka, hogy Te talpraesettebb vagy, mint a bátyád. Meg biztosan attól is függ, milyen távolságra ment a Tesód, és milyenre Te.
2017. ápr. 18. 13:06
 12/15 A kérdező kommentje:
elmondta végül, hogy azért nem hívott fel, mert nem tartja a kapcsolatunk olyan szorosnak, tehát ebből azt gondolom nyugodt 2 napja volt, nem voltam otthon, nem gondolt rám, nem jutok eszébe :/.
2017. ápr. 18. 13:16
 13/15 A kérdező kommentje:
De köszönöm mindenkinek, mert reménykedtem egy ideig , hogy azt válaszolja, amit mindenki leírt, hogy nem akart zavarni, tudja ki a párom,megbízik benne, de nem emiatt nem hívott fel a mondása alapján.
2017. ápr. 18. 13:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez szomorú. Csak az a kérdés, hogy ti tettetek-e valamit azért, hogy kialakuljon köztetek egy jó anya-lánya kapcsolat. Az anyud viszont azt nagyon rosszul teszi, hogy alig foglalkozik veled. Lehet, hogy ezután a beszélgetés után máshogy fog hozzáállni a dolgokhoz, de lehet, hogy nem. Mindenesetre elég szomorú, hogy egy anya meg se próbál közelebb kerülni ahhoz a gyerekéhez, akit kevésbé szeret.
2017. ápr. 18. 14:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Érdekes sajnos, ennél jobb már nem lesz, rosszabb meg ne legyen :). Köszönöm a válaszokat
2017. ápr. 18. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!