Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyen esetben?...

Mit csináljak ilyen esetben? Nem akarom, hogy a hugomnak bármi baja legyen.

Figyelt kérdés
A hugom délután sírva és kék-zölden jött hozzám és kérdezte, hogy maradhat e itt nálam egy kis ideig. Természetesen mondtam, hogy ide bármikor jöhet és kérdeztem, hogy mi történt vele. Azt mondta, hogy anyu új pasija verte meg (Apu meghalt), mert véletlenül a suliba hagyta a lakáskulcsát. Anyu álítólag csak végignézte nem szólt semmit. A hugom 15 éves én meg 24.
2010. máj. 13. 20:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
mértnem akarja a hugod, hogy feljelentsd? Mondd el neki, hogy sokkal jobb lenne, ha megtennétek. Győzd meg őt, hisz már nem kisgyerek, meg fogja érteni.
2010. máj. 13. 21:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Először vetess látleletet, aztán igen, te is feljelentheted.A húgod nélkül is.
2010. máj. 13. 21:21
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Helyedben a látlelettel sem várnék holnapig!

Egy 14 éves rémült kislány fél attól az embertől, persze, hogy nem akarja feljelenteni!

2010. máj. 13. 21:22
 24/31 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy ha feljelentenénk, akkor azzal anyunak is rossz lenne és ő ezt nem akarja. De szerintem csak fél.
2010. máj. 13. 21:22
 25/31 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy holnap, mert lefeküdt már a hugom és nem akarom felkelteni. Elég nehéz napja volt így is.
2010. máj. 13. 21:25
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
És anyukátok hogy hogy hagyta ezt? Miért nem keresi a lányát? Miért nem hívott téged telefonon, ill. te miért nem hívtad őt, hogy mi volt ez az egész?
2010. máj. 13. 21:33
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen beszélned kellene anyuddal.Máskor is verte már a húgodat,vagy ez az első eset? Mi van, ha anyukádat is veri? Nem értem,hogy miért nem keresték a lányt, vagy tudják, hogy nálad van? Milyen messze laksz tőlük? Szóval sok a kérdés, tisztázni kellene.
2010. máj. 13. 21:37
 28/31 A kérdező kommentje:
Ez az első (és ha rajtam múlik az utolsó) eset. Anyu nem tudja, hogy itt van a hugom én meg úgy gondolom, hogy legalább felhívhatná, nehogy már én hívjam, amikor simán végignézi, ahogy megveri a pasija.
2010. máj. 13. 22:15
 29/31 anonim ***** válasza:
84%
Elvitted őt? Feljelentettétek? Hogy van a hugod? :)
2010. máj. 14. 16:53
 30/31 A kérdező kommentje:

Voltunk orvosnál látleletért utána meg feljelentettük.

A hugom még nincs túl jól :( nagyon megviselte.

2010. máj. 14. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!