Mit tegyek a bátyámmal?
Arról van szó, hogy egy kicsit veszélyesebb környéken lakunk és egyszer a közmunkások nem hagytak békén, de szerencsére arra jött a tesóm és megvédett. Azóta olyan mintha valami biztonsági őr lenne körülöttem, nagyon félt engem. Néha zavar, hogy mindig meg akar védeni (persze jól jön néha) mert mi lesz ha ő már nem lesz? Szerintem magamat is meg kellene tudni védeni. Ő 21/F.
17/L
Örülj neki. Mással feleennyit se törődik a tesója. Nekem öcsém van, de ha valaki bántana, megnyalatná az illetővel az édes anyaföldet.
Hordj magaddal valami önvédelmi cuccot (sima dezodorspray is megteszi) ami mindig a kezed ügyében legyen, ha olyan környéken vagy. Ha meg lesz fiúd, a bátyádnak mutasd be először, azután majd ő átveszi a bátyádtól a szerepet :)
Hidd el nem akar rosszat neked ő csak védeni akar téged, ha meg ugyanezért túlzásba viszi akkor mond meg neki, hogy mi van de ezt persze úgy, hogy ne sértsd meg mert ő még is csak segített.
(Amúgy nekem meg a 17 éves öcsém pont ilyen amilyen a te bátyád, engem és a barátnőmet az utcán kezdtek piszkálni és ö pont arra járt ment vásárolni és kihúzott a csávából.)
Na a lényeg örülj neki, hogy ilyen tesód van.
19L
Szerintem jó tesó. Egyszer volt egy olyan, hogy az egyik barátnőmmel kimentünk sétálni és jött egy fura ember aki csak ott szövegelt nekünk meg elkezdte fogdosni a barátnőmet, a bátyám meg pont akkor jött a suliból és meglátta. Abból a pasiból még a szärt is kiverte :D :/.
Szeretjük egymást :) kivéve amikor nem :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!