Milyen számotokra az álomnő/álomférfi? Elsősorban belső tulajdonságokra vagyok kíváncsi de a külső is érdekel!
Legyen humoros, laza, érdekelje a gazdaság és a politika (nem fontos, hogy ugyanolyan nézetei legyenek, mint nekem, de szeretek ilyenekről beszélgetni), élvezze az életet, szeressen eljárkálni ide-oda, legyen jóba a barátaimmal, legyen megbízható, csillogó szemmel nézzen rám, külsőre meg teljesen mindegy, az összhatás a lényeg. :) Van is ilyen, a barátom :)
21/L
hát külsőre mindenképpen paralelogramma...vagy trapéz...
belsőre egyébként,kedves,megértő,vidám,hűséges,ne legyen szűkszavú
külsőre,a legjobb sztem a barna hajú vagy világosbarna,a szeme kék vagy zöld...
Nos, legyen két keze, két lába, két szeme, egy luka oszt kész.
Vicc nélkül: álmaim nője nem kell feltétlenül szexbomba legyen. Nekem olyan nő kell, aki kedves, figyelmes, gyöngéd, hűséges,szorgalmas, imád engem, szereti a gyerekeket és az állatokat, jól tud főzni,és teljesen mellesleg szexbomba is.
Álomférfi (nekem):
"Fejbeli" tulajdonságok:
-okos/értelmes (kötelezően)
-szellemes/humoros (jó ha ilyen)
-tájékozott/érdeklődő (adja magát,ha az első áll)
-törődő/érzelmes (nem kell kinyitnia az ajtót előttem,de ne felejtse el a szülinapomat)
-határozott/magabiztos (ne kelljen megvédeni ha utcai harcra kerül sor, de szivesen segítek neki)
-céljai vannak és azokért tesz is
-gondoskodó/legyen felelősség tudata (ne hagyjon magamra a bajban)
-fegyelmezett (nyámnyila hisztigépek kilőve)
-merjen sírni,ha tényleg van rá oka
-becsületes ( legyen jelleme,felvállalható tettei és legyen gerince)
-hűséges
-őszinte
-legyen önmaga (ne majmoljon másokat,mert pl. az a divat)
-fantáziadús és kezdeményező, írányító tipus (akire felnézhetek)
-és ne dicsekedjen a férfiasságával (akár van oka,akár nincs),de tudja mit csinál vele
-tudjon beverni egy szöget a falba (vagy egy szekrényt összetákolni)
-ne legyen elkényeztetett (ne kelljen felkockázni neki az almát, mert a mamájától így kapta)
-tudjon főzni, ha kell (persze nem minden nap kötelezően)
-ne várja el tőlem, hogy megváltozzak (az már nem én lennék)
-legyen igazi, tökös fazon (nem kell macsóskodni, menőzni,de legyen vér a pucájában)
-merjen tökéletlen lenni
-szeressen a maga módján,de azt szívből
-merjen jókat röhögni
-bírja el a humoromat
-szeresse a szexet
Külső tulajdonságok:
-legyen tiszta,ápolt a ruházata/visszafogott-finom illata
-legyen tiszta és ápolt a fogazata (ha a foga ferde,az nem baj),a keze (tiszta,és szabályos a körme -semmi extra),a haja (akár rövid,akár hosszú),füle,stb...
Extra külsőben:
-tetszik ha magas (nagyon magas) ezzel járnak a hosszú ujjak,hosszú láb/comb
-ha karcsú,de férfias: van eleje/hátulja (nem kell kockahas,ugráló mellizom,de ne legyen elnőiesedett se...)
-tetszik,ha beszédes a szeme
-tetszik,ha kedves a mosolya
-tetszik,ha szép az orgánuma
-inkább legyen férfias/sármos az arca,mint lányos/túl finom vonású
Egyéb:
-hajszín mindegy
-szemszín mindegy
-származás/család mindegy
-bőrszín mindegy
-pénz egyáltalán nem érdekel,sem autó,sem lakás,sem thai-földi nyaralás (egy Forma1-es futam alatt sörrel-mogyoróval feltankolva,vagy egy purutyka halastó partján horgászva is jól érezzem magam vele)
-NE legyen nős! (az nem gáz,ha elvált)
Biztos kihagytam egy csomó mindent...:D
Ja..és ha nincs két szeme (esetleg nem lát),vagy két lába 8esetleg tolószékes),két karja,két veséje,vagy csak fél töke van,az sem gond!
Egyben az egész érdekes úgyis...az összhatás.:)
Mondtam,hogy kihagytam valamit..:):D
Fiú vagyok és számomra az álomnő ilyen:
Belső:
-bizalmas
-őszinte
-okos
-kedves
-jóvíszű
-olyan aki tisztel
-érzékeny
-törékeny
-okos
-inteligens
-segítőkész
Külső:
-ápolt
-hosszú hajú
-formás
-sportos, DE NEM IZMOS
-aranyos
-szexi
-szép
Nagyjából ilyen, de nem találok még olyat se aki ennek a felének megfelelne vagy olyat, aki elérhető is... Depressziós is lettem ez miatt meg sok más miatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!