Milyen számotokra az álomnő/álomférfi? Elsősorban belső tulajdonságokra vagyok kíváncsi de a külső is érdekel!
11:34 - én sem vagyok az a típus, aki elvárja a virágot. Megmondom őszintén, nem is szeretek nagyon virágot kapni. Nekem sokkal többet számít a szóbeli figyelmesség. Pl. a volt párom nagyon ritkán mondott bármiféle bókot, de ha mondott, az nekem nagyon sokat jelentett. Pl. egyszer egy fesztiválon voltunk, és ott volt egy ismerősünk tizenéves lánya, akire mindenki azt mondta, hogy világszépe (tényleg nagyon széparcú volt amúgy), és a barátom is megjegyezte, hogy milyen szép leányzó, én meg felvontam a szemöldököm, mert kicsit úgy éreztem, hogy ezt nem pont nekem kéne mondani, erre elmosolyodott és azt mondta, hogy "de nekem te vagy a legszebb". Ez így nem tűnik nagy dolognak, de 3 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor mondott hasonlót.
Szóval nekem az számít a legtöbbet, amit ritkán kapok meg. Legyen az egy bók, vagy bármi más.
Én is a szóbeli figyelmességre gondoltam:)
az Én barátom szerenádot szokott nekem adni, amiben az a vicc h se gitározni se énekelni nem tud, de naon aranyos és a szándék a lényeg! ^^
próbáljon meg harmóniát teremteni és
önzetlennek lenni
számomra legyen vonzó
Számomra az álomférfi a saját párom:
Külsőleg: kreol bőr, barna szem, sötétbarna haj (majdnem fekete), 180 körüli, ápolt, izmos, széles vállú, és gyönyörű a mosolya :)
Belsőleg: érzékeny, türelmes, intelligens, őszinte, egyenes, humoros, nagy hangja van, de csöndes, kedves, barátságos, idegen társaságban visszahúzódó, mindig lehet rá számítani, temperamentumos, szenvedélyes, érzéki, domináns, igazi irányító, bármiről lehet vele beszélgetni, megértő, és simán le tudja venni az ember lányát a lábáról :)
szia:)
a belső tulajdonságai:
kedves
aranyos
hűséges
figyelmes
tisztelettudó
őszinte
megértő
együttérző
toleráns
olyan érdeklődési körű, mint én
nem nagyképű
bátor
okos ( de ez nem feltétlen diplomát jelent)
aki mindent megtenne értem
külső:
igazából nincs konkrét ideál:)
az én álompasim:
belső: kedves, barátságos, türelmes, hűséges, határozott, kreatív, szenvedélyes, lehet vele mindenről beszélgetni és odavan értem
külső: magas, jóképű,
szoljatok ha ismertek ilyet!!:)
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!