Amikor itt volt nem érdekelt. Most, hogy nem találkozunk teljesen ki vagyok miatta. Mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek tetszettem a jelek szerint. Mikor minden nap találkoztunk, nem érdekelt, aztán az utolsó 2 napban már kezdte felkelteni az érdeklődésemet. Már lassan 1 hete, hogy nem beszéltünk, és szinte mindig rá gondolok. Általában én szoktam kiválasztani a pasit, de most ő csavarta el a fejem.
Mit tegyek? Létezik, hogy szerelmes lettem?
2010. máj. 12. 21:57
1/6 anonim válasza:
Ajjaj.. ilyen mikor visszanyal a fagyi :)))) Próbáld keresni, ha tetszettél neki akkor még sanszos hogy összejöhettek..
3/6 A kérdező kommentje:
De az nem gáz ha lány létemre én keresem? Neki meglett volna rá a lehetősége, de nem lépett semmi konkrétat. (Mondjuk elég félős azt hallottam ilyen szempontból, meg zavarban volt ha beszélgettünk, de félek a visszautasítástól...)
2010. máj. 12. 22:06
4/6 anonim válasza:
fiatal vagy, nyugodtan rohanj néha a falnak, különben soha nem érsz el semmit, semmilyen téren
5/6 anonim válasza:
Ciki azért mert lány vagy? Ugyan már. A férfiak tök mulyák nekünk kell lépni..
6/6 anonim válasza:
utsó: ezt kikérem magamnak :D nézd meg. aztán mond, hogy melyik faj a mulya: http://www.youtube.com/watch?v=bpo8RDyOEWY
kérdezőnek meg azt tudom javasolni, hogy nézz utána. egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!