Normális dolog-e az, hogy egy nőgyógyász édesapához a saját lánya elmegy vizsgálatra? Ha nem, miért?
Nekem elég sok orvos ismerősöm van.Kettőt nőgyógyászt tudok,akinek huszonéves lány van.Az egyik az apukájához jár vizsgálatra már tini kora óta. Sokat van bent a rendelőben is, ő is orvosnak készül.
Nem hiszem,hogy bármi fura lenne benne.Nyilván azoknak,akiknek nem nőgyógyász az apukájuk, elég nehéz elképzelni, de ha valaki így nő fel és sosem volt tabu ez a téma,mindig fordulhatott az apukájához ilyen témában, akkor nem hiszem,hogy annyira fura lenne.
De nem értem miért kell amúgy ítélkezni és ismeretlenül pálcát törni mások felett.
Nyilván ha kellemetlen lenne az apának vagy a lánynak,akkor nem így oldanák meg.
De amúgy aki felnőtt nő,már egy ideje jár rákszűrésre,annak egy idő után szerintem teljesen rutinná válik a dolog. Az első pár vizsgálatomon én is izgultam és kellemetlennek tartottam, de így sok év után nem annyira para,kb mintha fogorvoshoz mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!