Anyám velem akar jönni állást megnézni. Hogy beszéljem le róla? (tök nevetséges és ciki! )
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 10:19
21/27 anonim válasza:
Veled akar menni, hoyg hátha inkább ő kapja meg? Hát ne haragudj, de elég furcsa anyukád van. És ha te 26 évesen nem vagy képes magadért kiállni, akkor te sem vagy felnőtt még. Már ne is haragudj. Nekem ennyi idősen már gyerekem is volt, hogy nézett volna ki, ha mondjuk ő kísérget el a gyerekkel kapcsolatos dolgokat intézni, mert egyedül nem vagyok rá képes?
22/27 A kérdező kommentje:
igen,épp ezt mondom,hogy ÉN SEM AKAROM,hogy velem jöjjön...mit csináljak,üssem le?
2010. máj. 11. 11:16
23/27 anonim válasza:
Menj nélküle! Előzd meg. Nme kell minden lépésedet előre bejelentened. Már ha a szép szó nem hazsnál. Neki Nem elég indok, hogy nem vesznek fel, ha együtt mentek?
24/27 anonim válasza:
A legjobb ötlet a felsoroltak közül az, hogy suttyomban elmégy egyedül érdeklődni. Ha nagyon ellenőrizget, kamuzhatod, hogy az állást betöltötték.
25/27 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy nem kell jönnöd, mert egy elkényesztetett gyereknek fognak nézni a munkahelyen ahol anyuci fogja a kis kezecskédet, és látni fogják hogy nem vagy önálló!
Van kezed, lábad, egyedül mész és kész!
Nekem is elakart jönni az anyám velem az egyetemi dolgaimat elintézni de én idejében leállitottam!
26/27 anonim válasza:
Hát magadra vess, minek kötsz mindent az orrára...
27/27 anonim válasza:
Küldd ide a gép elé anyádat, olvassa el, hogy miket írtak.
Biztos nem akar veled menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!