Mi a véleményetek arrol ha a szülők szájon puszilják a gyerekeiket?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit fura volt.
Egy ismerösnél voltam,ott történt.
10év körüli gyerekek.
2017. márc. 16. 14:53
11/20 anonim válasza:
Értem és felfogom, hogy nincsen szexuális töltete, és lelkibeteg sem lettem még a látványtól, de attól még undorítónak tartom. Nyilván elfordulok, ha ilyet látok, de addigra már késő. :P
12/20 anonim válasza:
szerintem gáz. esetleg a kamasz utólag szégyellheti magát, hogy a szüleivel csőrözött. én biztos szégyellném magam, nem tudatosan, de mégis.
13/20 anonim válasza:
Gátolja a gyereket a felnőtté válásban. Egyáltalán nem normális.
14/20 anonim válasza:
Nem korrekt, és nem csak nálunk, Magyo-on.
15/20 anonim válasza:
Hülye szokás és hülyén is néz ki. Főleg ha apa fia közt történik, számomra annyira visszataszító. (konkrét eset, 13 év körüli volt a fiú, őt láthatólag nem zavarta, engem meg a látvány nagyon...)
Szájon puszilni a szerelmemet szoktam, nem a gyerekemet.
Ez a véleményem, ettől függetlenül nem érdekel, ki milyen idiótaságot csinál a saját családjában, az ő ügye, nem az enyém. Őt sem érdekli, hogy rossz nézni.
16/20 anonim válasza:
Én anno a 16éves haveromat láttam szájrapuszival elköszönni a faterjátol. Nekem a lányom néha ad igaz ő még csak 6éves de szerintem lassan leszokunk róla. Nem vagyunk egyformák.
17/20 anonim válasza:
anyjával még nem olyan gáz, de azért remélem ezt gyorsan elhagyják, már csak azért is, mert rém könnyű elkapni így mindenféle mocsadék bacit...
18/20 anonim válasza:
10 évesnél még elmegy. Utána visszataszító. De főleg semmi közöd hozzá. Számomra visszataszítóbb az ítéletmánia.
20/20 anonim válasza:
Szerintem ritka idióta szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!