Hogy bírnátok ki fél évet a párotok közeledése nélkül?
Számtalan módja volt már, hogy az egészsége miatt, ilyen olyan áldozatot hoztam, ám ő képtelen berögzült szokásokat megváltoztatni. Nem köhög a férjem, hanem jojo dohányos. Hol szívja pár hónapig, hol leteszi 2-3 hónapig. Semmi érv nem hat rá. Többször mondta ő maga a gyerekért leteszi, ha én említem neki akkor azt mondja zsarolom. Párom sem akar a szextől megválni, de mivel neki fáj így most tréningezik akaraterővel. Amúgy idősek vagyunk már. ő 43 én 36 és most van egy közös pindurkánk 2 éves. Hát nem apa nélkül akarom felnevelni. Tudom, hogy nem minden a szex. Van amikor nem kívánom, van hogy örülten rámjön.
Csak az a baj hogy nekem elsőre az ugrott be hirtelen, hogy elhidegülés. Mintha ő el akarna távolodni, vagy kap az alkalmon. Na ezért szenvedtem ki. Ma már nyugisabb vagyok. Elsőre sokoló a hir.
Szia!
Hát én még ilyet nem hallottam,a szex minden betegségre kiváló orvosság!Ha csak másnap jelentkeznek a tünetek az nem a szexeléstől van.És a doki leirta,hogy nem lehet vagy csak a párod mondta?Én is cigizek,cukros is vagyok,magas a vérnyomim,anginás is vagyok meg minden bajom van,de sose mondta egy orvos se,hogy a szex miatt lenne!
Úgyhogy ha a párod mondta csak,akkor ő nem akar,keress magadnak egy szexpartnert!
Ő meg szivja csak a sok cigit,ha neki jobb az!Csak aztán nehogy agyvérzést kapjon!
Hamis a baba! Ilyen orvosi utasítás képtelenség! Viszont ezzel jól lehet takarózni és a másikat távol tartani magunktól.
28/F
Ha szereted, úgyis bármit megteszel érte és a kapcsolatotokért, ha nem, akkor úgyis mindegy. Kreatívan meg lehet oldani ezeket a dolgokat.
És nem "nem közeledik hozzád a párod". Ez egészen más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!