Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy muszlim...

Szerintetek gáz ha egy muszlim férfivel vagyok kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 14:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
71%

Barátnőm gyerekével is lelépett egy török.

Tényleg ilyenek.

2017. márc. 13. 07:24
 22/43 anonim ***** válasza:
70%

Volt a városban egy tanárnő, a lánya az egyetemen ismerkedett meg egy muszlimmal (diplomás nő!!) hozzáment feleségül, kiköltöztek, amikor megszülte a fiút, és miután nagyobbacska lett a fiú, az európai feleségét 100 kecskéért eladta egy másik muszlimnak. (Csak a véletlenen múlt, hogy egy másik "fehér emberen" keresztül tudott haza üzenni!)

Nemzetközi yard + vöröskereszt + akárkik kellettek ahhoz, hogy megtalálják és haza tudják hozni a csajt. Persze az édesanyja itthon idegösszeomlást kapott, szó szerint totál össze-omlott...

2017. márc. 13. 08:04
 23/43 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem esett volna le nektek, ez a kérdés csak provokáció.
2017. márc. 13. 09:09
 24/43 anonim ***** válasza:
66%
valós problémát boncolgat
2017. márc. 13. 09:18
 25/43 anonim ***** válasza:
80%

Nekem van egy barátnőm aki arab férfival élt együtt, kb. 5 évig. Nem Magyarországon ismerkedtek meg, hanem Németországban, a pasi akkor már ott élt legalább 5-6 éve, dolgozott, (rendes, hivatalos, szerződéses munka) letelepedési engedélye volt stb. A barátnőm is kiment dolgozni, és a munkahelyen ismerkedtek meg kb 1 évre rá, hogy ő is kint élt már. Először minden szép és jó volt, nagy volt a boldogság, főleg, hogy a pasi is az európai felfogást követte, nem volt vallásos. Összeköltöztek, együtt jártak bulizni, közös barátaik is voltak, nyoma sem volt annak, hogy olyan felfogású lenne mint a tipikus muszlim férfiaknak/családoknak. Aztán 2-3 év után valami elkezdett megváltozni, a pasi egyre féltékenyebb lett, nem örült ha a barátnőm nélküle akart elmenni valakivel kávézni, vagy szórakozni. Aztán egy idő után együtt sem mentek, viszont a pasi minden hétvégén a barátaival kártyázott, kocsmázott, nagyon sokszor volt egyedül a barátnőm. Aztán jöttek a pasi rokonai látogatóba, addig a barátnőm arra a 2 hétre elköltözött máshoz, mondván, hogy igazából nem akar "útban lenni", meg kevés a szoba, mégis a pasi rokonai stb. Mi már akkor furcsálltuk ezt, de megmagyarázta a barátnőm mindig valamivel, hogy igazából ő nem akart menni valahova, vagy, hogy ő nem akart ott lenni mikor jöttek a rokonok. Aztán volt egy esküvő is, ahol a pasi egyik rokona házasodott, európán belül, de csak a pasi ment. Barátnőm ezt is megmagyarázta, hogy csak azért, mert ő nem ismer senkit, ő nem akart menni. Aztán kibukott belőle egy idő után az igazság, amikor már nem bírta, hogy a pasi küldte el otthonról akkor is amikor mentek a rokonok, mert a többség férfi volt a látogatók közül, és ugye egy helyen semmi keresnivalója egy nőnek idegen férfiak társaságában egy kisebb lakásban. Az esküvőre nem mehetett, mert ugye a férfiak mulatnak, szórakoznak, a nőnek nincs keresnivalója ott, rendezze otthon a dolgokat, míg ő elutazik. Tehát itt nem is a valláson volt a hangsúly náluk, hanem nagyon meghatározó volt, hogy a pasi egy ilyen közegben nőtt fel, (Irakból érkezett), és hiába nem követte a vallást, azért beleivódott, hogy az ő társadalmában meg vannak azok a dolgok amit egy férfinak lehet, egy nőnek nem, és, hogy pl. mit látott otthon. Tehát én azért vigyáznék a helyedben...

Saját tapasztalat pedig, hogy anno megismerkedtem egy tunéziai férfival, baráti volt a kapcsolatunk, nagy ritkán beültünk 1-1 kávéra, baromi értelmes pasi, tehát jó volt a társaságában lenni. 1-2 évig így tartottuk a kapcsolatot, ő sem követte a vallását, azonban egyik nyáron írt még egy üzenetet, hogy nem lenne-e kedvem elmenni vele hazalátogatni, 1 hétre megy Tunéziába, jó kis nyaralás lenne. (Mondanom sem kell, hogy beindult a vészcsengő, hogy miért pont engem akarna vinni, mikor tényleg baráti a viszonyunk, soha semmi nem történt köztünk, és azért olyan bensőséges sem volt a kapcsolatunk, hogy csak úgy elvigyen "nyaralni".) Nyilván nem mentem, ő elutazott, aztán el is tűnt pár évre. Azóta sem hallottam róla, a közösségi oldalán is láttam, hogy többen írtak neki utána, hogy hol van, hova tűnt, visszaért-e már Magyarországra, aztán kb. rá 2-3 évre láttam, hogy újra aktív lett, de azóta sem tudom, hogy merre van, mit csinál, vagy mit csinált kint annyi ideig és miért nem tért vissza, vagy visszatért-e egyáltalán..

Szerintem jól gondold át ezt a kapcsolatot, mert sajnos a legtöbb tapasztalat a muszlim férfiakkal nem egy happy end történet lesz...

2017. márc. 13. 09:46
 26/43 anonim ***** válasza:
18%

"valós problémát boncolgat"

És mi a probléma? Én több olyan házasságot is tudok ami működik, persze biztos van ami nem. Amúgy Magyarországon háromból két házasság válással végződik, szóval inkább ez a probléma. Ettől függetlenül a kérdést továbbra is provokációnak tartom. Kérdezőnek egyetlen hozzászólása sincs.

2017. márc. 13. 09:59
 27/43 anonim ***** válasza:
76%

európai házasságból sokkal könnyebben sokkal kisebb vesztességekkel menekülsz ki ha gond van.

nyilván ez neked nem gond nem probléma mert nem te leszel a fogoly

2017. márc. 13. 10:08
 28/43 anonim ***** válasza:
34%

Tegnap d.u. 14,19-kor tette fel a kérdést, azóta írtunk neki 3 oldalt, és egyetlen 1x sem szólalt meg azóta.

Akkor ez most mi???

2017. márc. 13. 10:23
 29/43 anonim ***** válasza:
20%

"Tegnap d.u. 14,19-kor tette fel a kérdést, azóta írtunk neki 3 oldalt, és egyetlen 1x sem szólalt meg azóta.

Akkor ez most mi???"

Provokáció, mi más.

2017. márc. 13. 10:42
 30/43 anonim ***** válasza:
76%
lehet csak a válaszokra kíváncsi s nem vitatkozni akar
2017. márc. 13. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!