Egy nap alatt két szaktanárit kaptam plusz egy osztályfőnökit (figyelmeztetést) hogy mondjam el a szüleimnek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nálunk úgy van hogyha háromszor nem csinálunk házit vagy háromszor otthon hagyunk egy munkafüzetet vagy tankönyvet illetve valamelyik füzetünket be kell írni az ellenőrzőbe és nekem egyszer már kigyűlt kémia háziból de most matekból is. Ráadásul otthon hagytam a matek füzetem és most kaptam szaktanárit azért is így most kigyűlt a három így beírtak egy osztályfőnükit. Attól félek hogy anyukám megver mert megszokott és mindentől eltilt ami jogos lenne de nem ebben az esetben. Hogy mondjam meg neki hogy számra is könnyebb legyen de nem egy hét alatt szereztem 3 beírást hanem egy nap alatt ráadásul lány vagyok esetleg ha fiú lennék talán könnyeben viselné. Szerintetek?2017. márc. 11. 19:18
11/17 anonim válasza:
Egy újabb leendő közmunkás jelölt :))
13/17 anonim válasza:
Most miért nem lenne jogos, trehány vagy, azért gyültek össze a szaktanárik, megérdemled a büntetést.
Nekem is elöfordult nagyegyes ilyenekbök de eszem ágában nem volt mentegetni magam, mikor az én saram.
14/17 anonim válasza:
Mondd el, előbb túl esel rajta.
Aztán tanulj belőle, tanulj tinó mert ökör lesz belőled.
15/17 anonim válasza:
inkább szaktanárit kapjon, mint egyest amit utána nem tud kijavítani.. a szaktanári sehová nem számít.
16/17 papagenou válasza:
#12-es
téged most némítalak :D
17/17 anonim válasza:
Sokkal jobb, mintha egyest kaptál volna, ez nem számít bele a tanulmányi eredménybe, sőt, igazából semmibe. A szüleid helyében én ezen nem kapnám fel a vizet, ha ezt elmondanád így, ahogy leírtad. Persze látsszon, hogy sajnálod a dolgot. Valami kisebb büntetés járna érte, meg szigorúbb háziellenőrzés/előző napi táskábapakolás. Ezeket te is megígérheted magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!