Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan háborodtak fel a női...

Jogosan háborodtak fel a női rokonaim?

Figyelt kérdés

Holnap ugyebár nőnap. Már célozgattak rá finoman a női rokonok, ismerősök, hogy milyen bonbont, édességet, virágot szeretnek. Teljesen felháborodtak, hogy tőlem egyetlen nő, lány sem kap semmit. Pl. apu és én férfi napon még felköszöntést sem kapunk egyetlen nőtől sem, nemhogy ajándékot. Nem apu beszélt rá erre, sőt ő már vett ajándékokat. Én magamtól tartom ezt nem igazságosnak. Ilyenkor hol van az egyenlőség ? Az anyák napjáról is ez a véleményem. Vagy aput is megünnepeljük külön vagy egyiküket sem. Mielőtt valaki félreértené én nem utálom a nőket. Az igazságtalansagot utálom. Pl. anyai nagymamám nagyon megharagudott rám és elhord mindennek ezek után. Kierőszakolhatják az ajándékot, de akkor férfi napon én leszek megsértődve.

15 / F

2017. márc. 7. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
57%

Te nem 15 éves vagy, hanem a duplája, ezért is meglepő, hogy itt nyöszörögsz, mint egy ötéves óvodás. Egyik nőrokonod sem pedzegett neked semmiféle bonbont, a felháborodást is csak te találtad ki.

Tudod mit? Ha téged annyira zavar a nőnap, akkor vegyél magadnak holnap egy szál virágot és dugd fel a hátsódba, így köszönts fel magad, meg a vastag egodat. Ez legyen a te férfinapod. Hajrá! :)

2017. márc. 7. 19:37
 42/72 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az én egóm nagy utolsó. Nem én bunkózok folyamatosan.
2017. márc. 7. 19:59
 43/72 anonim válasza:
41%

Nem jogos, én sem várom el...

De egy "Boldog nőnapot" mindig jó ha mondasz, és illik is.

22/l

2017. márc. 7. 20:08
 44/72 anonim ***** válasza:
59%

Mint olvashattad, itt senki nem várja el, hogy felköszöntsék, de ha megteszitek, az jólesik.

Amúgy meg hányszor főzi anyád a kedvenc ételeidet csak úgy, szeretetből? Te meg itt nyirvákolsz egy nyamvadt szál virág miatt? Ha nem akarod őt felköszönteni, akkor ne tedd, a te dolgod.

Az eszem megáll már, hogy 20-30 éves fiúkának az a legnagyobb sérelem, hogy a nőnap közismert, a férfinap meg nem. Álljatok ki és követeljétek a férfinap megünneplését, ne az anyádon, meg a többi nőn verd már le, hogy ennek itthon még nincs hagyománya.

Menj inkább, nősülj meg, csinálj három gyereket, aztán térjünk majd vissza erre a témára tíz-tizenöt év múlva, ha majd akkor is úgy érzed, hogy a feleséged nem érdemel meg évente egy szál szegfűt.

Béke legyen veled! :)

2017. márc. 7. 20:53
 45/72 anonim ***** válasza:
30%

"Mint olvashattad, itt senki nem várja el, hogy felköszöntsék, de ha megteszitek, az jólesik. "

Jah, írták ezt kb. 5-en és mind nulla körüli százalékra van húzva. Mondom én, hogy jó ünnep ez.

Még mindig egy virágárus voltam.

2017. márc. 7. 21:13
 46/72 anonim ***** válasza:
50%

Tudod mit utolsó? Mi felségek, élettársak és barátnők minden nap berakjuk a bevásárlókocsinkba a társunk kedvenc sörét, sajtját, kolbászát, magos zsemléjét. Valahogy nem felejtkezünk el ezekről. Vacsorára megfőzzük a férjeink által előző nap elsóhajtott lecsót, sóletet vagy rántott májat. Amíg a férjeink híradót néznek vagy csinos csajokat lájkolgatnak a fészbúkon, addig mi rendbe rakjuk a konyhát, tiszta ágyat húzunk, bevarázsoljuk a szekrénybe a vasalt ruhákat és mesét olvasunk a szendergő gyerekeinknek.

És ez így megy napról napra, évről évre.

Szerintem még mindig jobb tulipánt és nárciszt árulni március 8-án, mint koszorút.

Sokáig élj, virágárus! :)

2017. márc. 7. 22:46
 47/72 anonim ***** válasza:
47%

"Szerintem még mindig jobb tulipánt és nárciszt árulni március 8-án, mint koszorút. "

Napi legnagyobb általánosító 1. helyezés. Gratulálok. Ha ilyen fos életed van, arról egyedül csakis te tehetsz. Ne legyél ingyen rabszolga, ha nem akarsz, aki meg k..rvának áll, az ne csodálkozzon, hogy megb..sszák. Egy normális család nem ilyen.

Kezdjek el negatív női általánosításokat írni? Vagy bármilyen nemzetiségről, szociális, vallási helyzetben lévő emberekről? Szubkultúrák képviselőiről? Akármiről tudok egy fél oldalas fikázást rittyenteni mint te a férfiakról, kérj bármit. Bár ennek még mindig abszolút semmi köze nem lesz a témához, mint ahogy annak a nyaficunaminak sincs, amit ide írtál.

2017. márc. 7. 22:58
 48/72 anonim ***** válasza:
44%

Íme a Férfi! Kinyitja a száját és ömlik belőle a... macsóság. :)

Ha holnap betéved egy férfi a virágárus bódédba egy szál tulipánért, nyomj egy kaktuszt a fenekébe és magyarázd el neki, hogy nőnek nőnapon virágot vinni árulás a férfiakkal szemben.:) Húzd ki a fiókod és pult alól adj neki inkább kétszáz forintért egy red pillt. :D

De gyagyás vagy! :D

2017. márc. 7. 23:13
 49/72 anonim ***** válasza:
31%

Haha! Már nőnap van, készítsd a kaktuszokat a férfitársaidnak, meg anyádnak is, de ha neki túl durvának találod a kaktuszt, akkor egyszerűen köpd csak szemen, megérdemli a hülye céda mert nőnek született, megérdemli mert gondoskodott rólad meg az apádról, meg az elaggott, beteg nagyszüleidről.

Öcsi, soha nem mondtam még ilyet senkinek, de neked mondom: pszichopata vagy, akaszd fel magad család nélkül a pincében! Meg sem vetted még nekünk nőknek a szál virágot, de máris a torkodon akadt.

Kívánok neked édes fulladozást!

Örülj, hogy racionálisan, férfi módra beszéltem.

Remélem, hogy így megértetted.

2017. márc. 8. 02:45
 50/72 anonim ***** válasza:
38%

1.te csak egy fiu vagy abol is bunko kategoria,látom nem ragadt meg semmi kultura,illem ,

2. NEMZETKÖZI NŐNAP van ma illik 1 szál virágal nőket felköszönteni,vagyha nincs pénzed valami kedves dologal kedveskedni ,akkár azal hogy simán annyit mondasz boldog nőnapot további informácio nőnaprol wikipédián találsz .

3.ennyi idős fiam simán elmendt boltba a kis zsebpénzével és vett mindenkinek valamit 1 táblacsokit ,egy zacsko gumicukrot .

Kisebbik fiam is vett nekem 1 tábla csokit nőnapra .sőt tanárnénijének is mert nagyon kedveli

4.féfinapot max amerikában tartanak,amugy meg nincs.

Akkor husvétkor te meg se csokitojásra ne számits se pénzre locsolásért.se gyereknapra semmit,se névnapra,szülinapra se karácsonyra.

Azt majd jöhetsz nyafogni ide hogy szüleid szarok,de juson akkor eszedbe amit te most csinálsz.

2017. márc. 8. 05:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!