Anyósomék nálunk voltak vacsizni. Minden rendben volt, de nekiállt mosogatni, és beszélgetünk a keresztlányomrol (hugom lányárol) hányszor voltam érte az iskolába! Beszolt? Mit tegyek?
Azt mondta ja bezzeg hányszor mentem el a keresztfiamért a bölcsibe(párpm testvérének a kisfia)?Én meg mondtam neki ja én mondtam az anyukájának hogy elmegyek érte de ő mindig mondta most ezért nem kell,most meg azért nem kell!
Milyen jogon jön ő ahhoz hogy beszoljon?A párom viselkedése is egy nagy nulla volt!Nem állt mellém!
Látod, nem is kell segítség, mert te is tudod, hogy mit kellene tenned!:)
Egyébként nem haragszom.
Én úgy gondolom, hogy egy nőnek meg kell tudnia védenie magát szóban, legyen az anyós, vagy bárki más és nem szabad folyton a férfire támaszkodni, de én a férjed helyében két lábbal rúgtam volna ki anyucit a házból.
Mindenképp beszéljétek meg a dolgot, de ha anyuci fontosabb neki én biztos nem maradnék mellette.
Szia!
Hát anyósgonddal nem vagy egyedül:)))
Szerintem próbáljatok egyszer leülni megbeszélni ezeket a dolgokat,hogy ki mit vár el a másiktól,tisztázzátok a határokat.Az teljesen természetes,hogy a tesód gyereke közel áll hozzád,jól is van ez így.Nem jelenti azt,hogy ne szerethetnéd a férjed rokongyerekét is,de ez nagyban múlik a szülőkkel való kapcsolatotokon.A lényeg,hogy mindenki tartsa tiszteletbe a másik magánéletét,érzéseit,és próbáljon otthon söprögetni ne a más portáján.Mondd meg anyósnak,hogy te sem avatkozol semmilyen mértékben a dolgaikba,tegye ezt ő is.Felnőtt emberek vagytok,jogotok van úgy élni az életeteket ahogy nektek tetszik.A párodnak pedig ideje eldöntenie,hogy hol is a helye.Anyuka szoknyájaszélén,vagy a felesége mellett.
Abból amit leírtál én arra gondolok,hogy vele is nagyon el kellene beszélgetnetek a közös jövőtökről.
Minden jót,üdv
Ne haragudj meg, már nem tudom, hányadik kérdésedet olvasom itt az oldalon. Mind a 10 éves rossz kapcsolat, a gyermektelenség, a keresztlányod, és az anyósod körül forog. Azt hiszem, ezen a fórumon nem tudjuk megoldani ezeket a súlyos családi problémákat, valahogy velük kellene rendezned a dolgot, mert ahogy elnézem, elég nagy zűr van a lelkedben, Te nem vagy boldog ebben a kapcsolatban, és azt hiszem, egy kicsit jobban ragaszkodsz a keresztlányodhoz (7 éves,ugye), mint amennyire "egészséges" lenne. Ha nem tévedek nagyot, de azt hiszem, nem....
Szóval, tényleg jó, hogy így leírod (vagy inkább "kiírod"??) magadból a bánatodat,de ettől nem oldódik meg semmi. Bocs, hogy ezt leírtam, de én így látom. Igazából egyedül a család gyermek tagjaival érted jól meg magad, emiatt nem érdemes fenntartanod egy rossz kapcsolatot. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!