Milyen családi programokat szoktatok csinálni?
Én sem szeretek túrázni - nem is tudtam, hogy ettől rossz ember lesz valaki :-)
Amit mi csinálunk: piknikezés, múzeum, biciklizés, társasozás, gyerekkoncert, kalandpark, aquapark, állatkert.
Maga a túra az én gyerekemnek is unalmas volt egy kicsit, de ha tanösvényen mentünk végig, az nagyon tetszett neki. Várta, hogy mi lesz a következő állomáson.
Ezen kívül múzeum, (közlekedési, természettudományi, vasúttörténeti park) Vagy csak úgy elmentünk buszozni-villamosozni a városban, vagy pesten fogaskerekű-gyermekvasút-libegő.
Az én fiam sem szeret túrázni 9 éves. Sosem volt az a földet túró, bogarászós gyerek. Homokozni sem szeret. Ettől még nem a tv előtt nőtt fel, sokat foglalkozunk vele.
Péntektől megyünk Cserkeszőlőre a termál fürdőbe. Ami vizes pancsolós program nagyon szereti.
Sokszor kirándulunk más városokba vonattal, ez a mániája. Legutóbb Nyíregyházára mentünk.
Megyünk Minecraft kiállításra, Playitre, csodák palotájába. Ezeket ő kérte, ide elvisszük két barátját is.
Itthon, szeret a konyhában segíteni, madarat etetni, focizni, rollerezni. Nagyonn tesóval xboxozni, ping pongozni.
Ha megyünk valahová akkor a vonatokat keresi mindenhol.
Egy pesti, hugyos,összefirkált kapun mit lehet nézni???
Akkor inkább fekszek egésznap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!