Milyen megoldás lenne a jó? Amivel pénzt tudna/tudnék keresni?
A barátommal szeretnénk elmenni nyaralni június végén.
Le is foglaltuk a szállást, mert én ott voltam tavaly a családdal és jóban vagyunk a tulajjal, jó is a hely.
Szóval ugy mennénk hogy júni 28-júli 31-ig.
Én kapok pénzt itthonról, de a barátom hát nemigazán jönn össze neki annyi pénz.
Dolgozni meg nem tudna elmenni, mert tanul Őis, mint én, és júni 15.-én van az évzáró.
És ha elmenne dolgozni, akkor nemjönne ki az 1 hónap, mert ugyebár 28án mennénk.
Szóval addig kéne valamilyen pénz keresési lehetőség, neki is és akár nekem is.
De hát 2,5 hétre mit vállalhatnánk?
Gyorsétterem, tesco hétvégén.
De már ebben a hónapban el kell kezdeni dolgozni, mert fizu köv hónap elején közepén jön meg.
Igen az alkalmi munka jólenne.
Hát nekem is kéne valami, én 17 vagyok.
Nekem van gityóm de nemtudok gitározni:)
van valami ötletetek rám nézve is?
Tescot nem ajánlom, az egy sz*r hely, csak kikészítené, sajnos nagyon enhéz melót keresni mostanában még akinek diplomája is van.Mindenképp ismerősöket kérdezgessetek gyorsan.
De egyébként mennyi pénze van és mennyi kellene?Mert ez a nap nem vészes, legfeljebb nem kell költeni annyit.
Hát. Azért ezen nem most kellene elgondolkozni. Bankot semmivel nem fogtok robbantani.
Esetleg ez: [link]
Először kivizsgálnak, egy hét, míg kiderül adhatsz-e, aztán ha igen, akkor első alkalom 4 rugó.
hát a szállás kettőnknek maximum 26.000.-
annak a felét alapból kitudja fizetni, mert az 13.000.-
de a napi költséggel van a baj, mert azért kell a kajapénz, meg egy kis fagyi stb.
szóval napi kajának kéne kb 10-15.000.- kettönkre.
szóval egy húszast össze kéne szedni vagy 25-öt
"napi kajának kéne kb 10-15.000.- kettönkre"
1 kg kenyér 300 ft
40 deka parizer kb 300 forint
egy margarin 200 ft
zöldség 8paradicsom, paprika) kb 300 forint.
2 főnek ez elég, max 1500 ftból lehet egy napra kaját ki lehet hozni főleg ha visztek otthonról vagy 2 napra előre,
akkor 4500 ftból megvan a kaja.
esetleg nagymama még egy pár ezer ft-tal?Vagy ismerősöktől kölcsön?
Csak tudod tapasztalatból mondom h ennyi idő alatt nem lehet találni még alkalmi munkát sem!Hacsak nem egy ismerősötök segít, kédezd meg mondjuk szüleidet h nem tudnának e vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!