Szerintetek ciki lenne, ha anyukám is jönne velem? (bővebben lent)
Pár nap mulva lesz az egyetemen a felvételizők számára egy kis előadás, a fontosab tudni valókról. (a felvételi juniusban lesz). Ez az egyetem a szülő városomban van, mi egy másik városban lakunk. Szervezett ingyenes busz megy az egyetemre. Anyukám is jönne, de ő nem jön be a suliba, nehogy fére értsétek, hanem csak bevásárol a városban, mivel nekem nem lenne időm vásárolgatni, egész idő alatt bent leszek a suliba. Szerintetek ciki lenne ha ő is jönne? Engem különösebben nem zavar, csak a többi fiataltól tartok, hogy majd rosszat gondolnak rólam. Mi a véleményetek?
20/L
nem gondoltam volna, hogy ennyi válasz fog érkezni erre a kérdésre... a jó indulatú kommentelőknek köszönöm szépen a válaszokat... :)
egyáltalán nincsennek megszámozva az ülések... :) engem tényleg nem zavar... akik azt írták hogy baj, aők azt bizonyították hogy vannak még olyanok, akik elitélik az embereket! DE akik azt írták hogy ne foglalkozzak mások véleményével, ők meg erőt adtak nekem, hogy tényleg ne foglalkozzak a kritizálókkal! :) Köszönöm szépen! :) :)
Nagyon szívesen! :)
És tényleg ne foglalkozz velük, nyomoroncok és frusztáltak, megmondtam :D
Érezze anyukád is jól magát, és jó vásárlást neki, nagyon helyes, hogy ezt így szemfülesként kihasználja, nincs ebből senkinek se kára :D Jó az ötlet! Ügyesek vagytok :)
Te is jól jársz, mert mégsem egyedül leszel..
Sok sikert az új sulidhoz :D
Köszönöm szépen mind2-töknek! :)
nem tudom, hogy ki pontozott le benneteket, de én zöld pacsit adtam mind2-töknek! :) aki pirosat adott, az szégyelje magát, biztos egyik rossz indulatú válaszoló volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!