Mit tegyek? A hugom vőlegénye meghalt tegnap. Mibe segíthetnék neki? Tegnap óta ott ül a széken és nézz maga elé! Vigyem el orvoshoz vagy?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2010. máj. 8. 17:09
11/25 anonim válasza:
menj oda hozzá. nem kell beszélnetek, cska érezze, hogy számíthat rád, és nincs egyedül. de ne feledd el, most időre van szüksége.
12/25 anonim válasza:
Hatalmas csapás érte a húgodat. Viszont ha ül a széken, nem eszik nem iszik, nem alszik, akkor baj van. Ha tényleg csak ott ül akkor az idegrendszere nem bírta el a fájdalmat és összeomlott. Ez érthető, ám veszélyes az egészségére. Akkor viszont hívj orvost. Előtte azért próbáld elmagyarázni, hogy nagyon nehéz neki, viszont te aggódsz érte, s enni inni aludni kell. Ha nem tud akkor orvost hívsz. Ilyenkor van akinek szüksége lehet nyugtatóra. Az ő érdeke.
14/25 anonim válasza:
Őszinte részvétem. Szerintem nem kell beszélned hozzá, csak ha ő kezd el beszélni. És akkor is csak röviden válaszolj. Támogatásra és megerősítésre van szüksége. Szegény. Iszonyú lehet neki. Teljesen megértem. Nagyon sok idő lesz, mire feldolgozza. Teljesen normális, hogy így reagált.
15/25 anonim válasza:
Őszinte részvétem!Valószínűleg sokkot kapott a húgod.Ne vidd sehova,adj időt neki,hogy egyáltalán felfoghassa,ami történt.Ha beszélgetni akar,akkor legyél ott,de különben vonulj "vissza".
16/25 anonim válasza:
Szerintem sem kell még orvos, adj neki pár napot, hogy felfoghassa, mi történt. Szerintem senki nem reagálna kevésbé rosszul. Had dolgozza fel, de ha nem javul az állapota, akkor orvosra van szüksége.
Ne légy túl erőszakos, hogy beszéljen veled. Ha ő szeretne, akkor közeledni fog.
Részvétem.
17/25 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nézd meg a "Hogyan segíthetnék a lányomnak?" kérdés válaszait, számomra hasznosak voltak, részvétem.
18/25 anonim válasza:
Az emberi szervezet három napig bírja víz nélkül. Nem érdemes megvárni, még lefordul a székről. Ha egyáltalán nem kommunikál, nem sír, nem alszik nem ad jelt, hogy ott van, akkor igenis kell az orvos. Még ha érthető is, hogy ilyen állapotban van. Egy nyugtató injekciótól nem kap rá az antidepresszánsokra, de talán segít neki kikapcsolni.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.! természetesen mindenbe támogatom, nagyon nehéz ezt..feldolgozni.!
2010. máj. 8. 18:17
20/25 anonim válasza:
Fogadjátok öszinte részvétem.Tiszta szivemből sajnálom. Ha szükség van rá légy melette de ha arra van szüksége hogy egyedül legyen akkor az legyen. De folyamatosan figyeljétek finoman még 1-2 hónap múlva is.Sajnos sokszor jön ki az emberből a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!