Tegnap meghalt apukám, részvétnyilvánítás után minden barátom ugyanúgy ír tovább, mint addig, de engem ez most fáraszt. Hogyan adjam a tudtukra úgy, hogy ne legyen sértődés?
Ha zavar, hogy írnak facebookon, akkor ne facebookozz. Vagy nyisd ki a szád (képletesen), és mondd meg, hogy bocsi most nem annyira alkalmas, x idő múlva megbeszéljük.
Egyébként lehet, hogy jót akarnak és szeretnék elterelni a figyelmed, vagy egész egyszerűen nem tudják, hogy kéne viselkedni ilyenkor (én se igazán tudom, hasonló helyzetben zavarban vagyok, és nem tudom mit mondhatnék még a részvétnyilvánításon kívül, így próbálok hétköznapian viselkedni)
Mondjuk ne menj fel chatre?
Attól, mert neked meghalt az apukád, az ő életük megy tovább, ezt ne feledd :)
Vagy megírod mindenkinek, hogy bocsi, de most nem érdekel a gondjuk, és akkor nem fog senki hozzád szólni többet magától, vagy pedig szépen kikapcsolod a fészbukot és nem a neten lógsz, hanem tisztességesen meggyászolod édesapádat.
Ne legyél már álszent, mindenki sajnál téged, de ha nem akarsz másokkal beszélgetni, akkor ne facebookon lógj ilyenkor. Baromi egyszerű.
"Őszinte részvétem! A kérdező valószínűleg csak próbálja lefoglalni magát valamivel, hogy addig se gondoljon arra, ami történt."
Akkor viszont pont hogy az tenne jót neki, ha másról beszélgetne a barátaival, de ő ezt nem akarja, szóval nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!