Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék eltűnni ebből a...

Hogyan tudnék eltűnni ebből a világból?

Figyelt kérdés
A gyerekeim már nagyok, a Férjem teljesen közönyös. Belefáradtam. Megfőztem az ebédet, kitakarítottam és mondtam a férjemnek, hogy Elmegyek otthonról, mert egy kedves szava sincs hozzám. Én ezt nem bírom tovább. Hiába bújnék hozza, olyan, mint a jégcsap. Egy szóval sem tartott vissza, pedig visszafordultam volna. Most itt ülök a kocsiban és azon gondolkodom, hazamenjek-e?
2017. febr. 5. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy menj haza!

Pont most megy egy film a Cool-on, ami rólatok szól!

A címe, "Amit még mindig tudni akarsz a szexről"

Sajnos a fele már lement, de ha valahol meg tudod találni, ne hagyd ki!

2017. febr. 5. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Valóban nem szép kapcsolatban megcsalni a másikat. Érdemes előbb tisztázni a kapcsolatban a hiányokat, a bajokat. Segítséget kérni, keresni, hogy hogyan lehet helyre hozni / VAGY / tisztázni, hogy ebből ennyi elég volt és befejezni. Miután megvan, nyugodtan lehet másba kezdeni. Házasságtörés még mindig nem díjazandó. Persze ez teszi izgalmasság :)
2017. febr. 5. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom Kérdező, de azért írj majd, hátha tudunk többet segíteni.

Tudom, könnyű azt mondani "válj el", gondolom, több évtizede vagytok együtt, minden összeköt, úgyhogy nem ilyen egyszerű. Először is valamivel próbálnék rá hatni, akár tényleg csináld azt, hogy egy hétvégére elvonulsz szüleidhez ha még élnek, barátnőhöz vagy egyedül, de persze tudjon róla, nehogy azt higgye, bajod esett és hátha hiányzol neki. Csak annyit mondj: nekem most kell egy kis idő egyedül.

2017. febr. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!