Hogy mondjam el anyukámnak hogy vége?!
15:57...hagyd... három nap után bemutatja a srácot odahaza, hat nap után kefélnek, 3 hét múlva szakítanak, közben már kavar az újjal. És 14 a csaj. Hogy bírta ki ennyi idős koráig szűzen, nem is értem. Ordas ribanc lesz még belőle, akárki meglássa.
Anyuciról is megvan a véleményem, lehet hogy ő még csak 29 éves, oszt' ugyanígy kezdte.
Kedves kérdező, anyád meg majd rájön, hogy az eddigi kúrólovaggal szakítottál---majd ha kilenc hónap múlva kipotyogtatsz egy oákolót, és nincs ott az apja! Gratulálok kislány, így tovább, lesz még belőled duabi luxus ká is.
Utolsó! Ott a pont.
14 évesen ha anyád megengedte,hogy pár nap utén ott aludjon a srác akkor nem hiszem,hogy gondot fog okozni ha újabb srácot viszel fel mondjuk 4-5 nap után,és azt mondod,hogy: ma ő alszik itt ,mert a másik uncsi volt..
Egyébként lehangoló anyád nevelési stílusa..Meg is érdemli,hogy ilyen kis q....a lánya van...
14 évesen már 6 nap után nálatok aludhatott, ezt durva, azt a kQva !!!!
Te, hát nem tök mindegy hogy mondod el, ha engedte, hogy nálatok aludjon, akkor úgyse igazán érdekled, mert leszar mindent, eléállsz és hé képzeld vége.
nagy ügy, gondolom a komolyabb részén nem gondolkodtál el, hogy 14 évesen már 6 nap után megdugnak. Áh, no comment.
Ha anyud a világ legjobb anyukája akkor mit parázol azon hogy mondod el neki?
Majd viszed a következőt aztán kész...
Szerintem ebben a "sztoriban" elsősorban nem te vagy a hibás, hanem anyukád.
1. Ha ő rendesen figyelne rád/nevelne, neked eszedbe sem jutott volna 14 évesen pasizni.
2. Anyukád felelőtlensége, hogy engedi azt, hogy 14 évesen "komoly" barátod legyen.
3. Anyukád nemtörődömségének eredménye, hogy engedi, hogy együtt aludj a barátoddal, holott egy hete sem vagytok/voltatok együtt.
Én anyukád helyében szégyellném magam! Gratulálok anyukád gyerekneveléshez való hozzáállásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!