Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám élettársa feljelenthet...

Anyám élettársa feljelenthet mert megvertem és kivágtam a lakásból? Mit tehetnék hogy azután se jöhessen vissza hogy én elmentem?

Figyelt kérdés

Hazajöttem egy hétre a koleszból. Év eleje óta ott vagyok. Alig vártam már hogy itthon legyen kicsit, beszélhessek anyukámmal, tesómmal és megismerjem anyám új élettársát. Erre arra jövök haza hogy játssza az álszentet aztán 2 napja nem vagyok itthon de van képe részegen beállítani és megütni anyámat meg tesómat és kijelenteni hogy . Azok pedig mondogatják nekem hogy amúgy rendes ember csak néha rossz napja van. Bas sza meg az ilyen, ne ütögesse senki a családomat akármilyen kifogása van. Amúgy is ő az egyetlen aki nem fizet bele a lakhatásba 13 éves gyerek húgomon kívül. Erre fel neki nagy a szája. Örülhet hogy alig kapott. Nekirúgtam az ajtónak és egy szál pólóban és gatyában tettem ki az utcára. Ma írt SMS-t anyámnak hogy a kórházban éjszakázott, és eltört a bordája. Meg hogy fel fog engem jelenteni.

Tehet ilyet? Ha megteszi akkor mit lehet tenni?

Meg hogy győződhetnék meg hogyha megint nem leszek itthon akkor se jöhessen vissza ez a szemétláda?

Egyszerűen felhúz hogy anyámék még az ő pártját fogják, mikor egyértelmű hogy nem ez az első eset. Olyan szinten felhúzza az agyam hogy meg tudnám ölni.

Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

2017. febr. 3. 19:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted hogy összeverted az aljadékot.
2017. febr. 4. 11:32
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

Jól tette az kétségtelen és igaza van, csak sajnos ezt nem igazán fogja értékelni a bíróságon senki ha feljelentik érte.

Ez egy eléggé elcseszett része a rendszernek, téged a végletekig a halálba kergethetnek akármi módszerrel, de te nem üthetsz vissza még egy pofont se. Persze ez csak papír, el kell verni jól a r0hadékot, de úgy, hogy nyoma ne legyen főleg ne 8 napon túli.

Aztán következő alkalommal megint elverni, de nyom nélkül. Mindig csak kicsiket. Majd végül megunja és eltakarodik onnan...

2017. febr. 4. 13:16
 23/27 anonim ***** válasza:
96%

Szépen előadod, hogy önvédelemből tetted, mert téged, húgodat, anyukádat is fenyegette, és arra utaló magatartást tanúsított, hogy bántani akar benneteket.

Megérdemelte a kocsog, hogy kivágtad!

Ha anyukád visszafogadja, akkor meg szépen megfenyegeted, hogy minden létező fórumon feljelented a pasit. Anyukádban pedig tudatosítsd, hogy ennek az lehet a következménye, hogy a húgodat kiemelik a családból.

Szégyen, hogy felnőtt férfi a kisebbségi komplexusát kisgyerekeken és egy nőkön veri le, remélem az élet visszaadja neki.

2017. febr. 4. 15:10
 24/27 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Meg kell beszélned anyáddal meg a húgoddal, h nem láttak semmit, faszi részegen handabandázott aztán elment. Aztán kint biztos összeverekedett valakivel vagy leesett a lépcsőn.

A még ott lévő holmiját gyorsan szedd össze és dobd ki egy távolabbi kukába, a zárat meg cseréltesd le a bejárati ajtón.

2018. dec. 28. 15:35
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Én biztos nem védtem volna meg anyámat, ha ekkora kretén, hogy ezt eltűri. Megvártam volna, amíg a pasas lerendezi, aztán a hatóságoknál megtettem volna a kötelező intézkedéseket. Azért a nőt ne állítsuk már be valami védtelen kisállatnak, mert ha ennyire gyáva, szerencsétlen, akkor neki nem gyerekre, hanem gyámra lenne szüksége.

Ennek a buta nőnek köszönhető, hogy a nagyobbik gyereke bajba került, a kicsi pedig traumát élt át! Itt az "anya" a ludas, senki más! Ő engedte be azt a vadállatot!

Én ilyen anyának sosem bocsatanék meg.

Gyáva, gyenge ember, az ilyen nem nő, nem példakép a szememben. Az ilyen gyámoltalanok miatt írják le a női nemet.

25N

2019. márc. 16. 16:11
 26/27 anonim ***** válasza:

Hozzátenném: Egy IGAZI anya védi a gyermekeit bármi áron!

Ez nem nő, ez egy kislány felnőtt testbe zárva.

2019. márc. 16. 16:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező? Remélem nem lett bajod!
2021. nov. 10. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!