Anyám élettársa feljelenthet mert megvertem és kivágtam a lakásból? Mit tehetnék hogy azután se jöhessen vissza hogy én elmentem?
Hazajöttem egy hétre a koleszból. Év eleje óta ott vagyok. Alig vártam már hogy itthon legyen kicsit, beszélhessek anyukámmal, tesómmal és megismerjem anyám új élettársát. Erre arra jövök haza hogy játssza az álszentet aztán 2 napja nem vagyok itthon de van képe részegen beállítani és megütni anyámat meg tesómat és kijelenteni hogy . Azok pedig mondogatják nekem hogy amúgy rendes ember csak néha rossz napja van. Bas sza meg az ilyen, ne ütögesse senki a családomat akármilyen kifogása van. Amúgy is ő az egyetlen aki nem fizet bele a lakhatásba 13 éves gyerek húgomon kívül. Erre fel neki nagy a szája. Örülhet hogy alig kapott. Nekirúgtam az ajtónak és egy szál pólóban és gatyában tettem ki az utcára. Ma írt SMS-t anyámnak hogy a kórházban éjszakázott, és eltört a bordája. Meg hogy fel fog engem jelenteni.
Tehet ilyet? Ha megteszi akkor mit lehet tenni?
Meg hogy győződhetnék meg hogyha megint nem leszek itthon akkor se jöhessen vissza ez a szemétláda?
Egyszerűen felhúz hogy anyámék még az ő pártját fogják, mikor egyértelmű hogy nem ez az első eset. Olyan szinten felhúzza az agyam hogy meg tudnám ölni.
Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?
Jól tette az kétségtelen és igaza van, csak sajnos ezt nem igazán fogja értékelni a bíróságon senki ha feljelentik érte.
Ez egy eléggé elcseszett része a rendszernek, téged a végletekig a halálba kergethetnek akármi módszerrel, de te nem üthetsz vissza még egy pofont se. Persze ez csak papír, el kell verni jól a r0hadékot, de úgy, hogy nyoma ne legyen főleg ne 8 napon túli.
Aztán következő alkalommal megint elverni, de nyom nélkül. Mindig csak kicsiket. Majd végül megunja és eltakarodik onnan...
Szépen előadod, hogy önvédelemből tetted, mert téged, húgodat, anyukádat is fenyegette, és arra utaló magatartást tanúsított, hogy bántani akar benneteket.
Megérdemelte a kocsog, hogy kivágtad!
Ha anyukád visszafogadja, akkor meg szépen megfenyegeted, hogy minden létező fórumon feljelented a pasit. Anyukádban pedig tudatosítsd, hogy ennek az lehet a következménye, hogy a húgodat kiemelik a családból.
Szégyen, hogy felnőtt férfi a kisebbségi komplexusát kisgyerekeken és egy nőkön veri le, remélem az élet visszaadja neki.
Jól tetted. Meg kell beszélned anyáddal meg a húgoddal, h nem láttak semmit, faszi részegen handabandázott aztán elment. Aztán kint biztos összeverekedett valakivel vagy leesett a lépcsőn.
A még ott lévő holmiját gyorsan szedd össze és dobd ki egy távolabbi kukába, a zárat meg cseréltesd le a bejárati ajtón.
Én biztos nem védtem volna meg anyámat, ha ekkora kretén, hogy ezt eltűri. Megvártam volna, amíg a pasas lerendezi, aztán a hatóságoknál megtettem volna a kötelező intézkedéseket. Azért a nőt ne állítsuk már be valami védtelen kisállatnak, mert ha ennyire gyáva, szerencsétlen, akkor neki nem gyerekre, hanem gyámra lenne szüksége.
Ennek a buta nőnek köszönhető, hogy a nagyobbik gyereke bajba került, a kicsi pedig traumát élt át! Itt az "anya" a ludas, senki más! Ő engedte be azt a vadállatot!
Én ilyen anyának sosem bocsatanék meg.
Gyáva, gyenge ember, az ilyen nem nő, nem példakép a szememben. Az ilyen gyámoltalanok miatt írják le a női nemet.
25N
Hozzátenném: Egy IGAZI anya védi a gyermekeit bármi áron!
Ez nem nő, ez egy kislány felnőtt testbe zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!