Tényleg minden párkapcsolatban van verekedés? És tényleg ez a normális?
Az 1ik férfi ismerösömmel elbeszélgettünk erről a témáról és az ő meggyőződése h minden kapcsolatban van verekedés és h ez az élet rendje.Volt sajnos 1 kapcsolatom amiben 1 párszor el lettem verve de hála az égnek sikerült kilépnem belöle mielött még komolyabb baj nem lett.Most a párommal sokat veszekszünk de soha nem nyúlt hozzám.Ez a srác azt mondta h nem kell sokáig várnom rá.Ő az egész környezetében ezt látta a szülei a nagynénje mindenki példája ott van elötte és már neki is eljárt a keze.Emiatt én nagyon lenézem és ezt meg is mondtam neki.De tényleg ez a normális?Ugye hogy nem?
23 éves anyuka
Ez tényleg milyen igazságtalanság, hogy a nők, egy "gyerektestbe" vannak zárva!
Mi a f*sznak nincs a nőnek is izomzata, ereje? Legalább akkora mint egy férfinak, hogy ha verekedni nem is, de legalább megvédeni tudná magát!
Ezt a részt kihagyta a Jóisten a teremtéskor:(
Tényleg, vajon a hisztis, indulatos férfit is verik a nők?
Hogy észhez térjen, tudjátok!
Nem. A LEGTÖBB párkapcsolatban nincs verekedés. Vita van mindenütt, és a legtöbbne szeretet is. Aki abban nőtt fel, annak az a természetes, de attól még egyáltalán nem általános. Viszont ha eltűröd/megengeded gondolatban, akkor meg is történhet. Bízz abarátodban, és tájékoztasd az ismerősöd, hogy tévedésben él.
A veszekedés normális, oldjátok meg az alapkonfliktust! Ne vetítsd erre a szegény fiúra az előző kapcsolat miatti félelmeidet. De meséld el neki!
Jaj, dehogy normális...aki ezt mondja az idióta. A szüleim 20 éve házasok veszekednek persze, de szerintem sose csattant el 1 pofon se. Nekem 3 éves kapcsolatom volt eddig az első évben csattant el 1 pofon, és soha többé, akkor pedig részegek voltunk, ez lehet enyhitő körülmény.
A baráti körömben sincs olyan, aki még csak azt is mondaná, hogy 1 pofon normális lenne, nem hogy 1 verekedés...
hát szerintem egyáltalán nem normális,ha egy kapcsolatban (akár házasság,akár együttélés vagy csak járás) verés vagy verekedés van. Két normális felnőtt embernek meg kell tudnia oldani a problémákat enélkül is. Az rendben,hogy mindenhol előfordulnak viták, DE nem szabad bántalmazni a másikat - nem ez a megoldás,sőt csak tetézi a problémát.
Én azonnal elhagynám a párom,ha megütne (szerencsére ilyen fel sem merül).
Nagyon szomorú,hogy valaki eltűri,sőt normálisnak látja a bántalmazást, verést,verekedést. Lenézem az olyan embereket,akik így viselkednek. Egy normális,kulturált felnőtt embernek ez nem szabadna,hogy elfogadott legyen...
Az én páromnak az előző barátnője (igen a NŐ) volt verekedős...ilyen is van. Ha valamin feldühödött, nekiesett a páromnak. Láttam képet,hogy hogyan nézett ki a párom egy ilyen támadás után...nem azért,mert nem tudta volna "lecsapni" a csajt, csakhogy ő nem ilyen, nem bántana soha nőt. Inkább lefogta azt a csajt, amennyire tudta, és bár lett volna rá oka és ereje is, SOHA nem ütött vissza - és ezt nagyon becsülöm benne.
Persze véget is vetett ennek a kapcsolatnak már több éve, csak azért írtam le, hogy nemcsak mindig a pasi az erőszakos, hanem bizony van ilyen nő is.
Szerintem egyáltalán nem normális ez, akár a pasi üt, akár a nő, szerintem nem elfogadható egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!