Mi ez a hirtelen változás?
Már egy éve együtt vagyunk. Megszoktam, hogy lobbanékony, és sokszor nemet mond arra amit szeretnék. (pl. este egy 20 perces séta) Vasárnap este összevesztünk, de annyira hogy hétfőn reggel úgy ment el dolgozni, hogy el akart hagyni. Azóta annyira furcsa lett, túl kedves. Bármit kérek tőle, megteszi. Mintha bűntudata lenne. Eddig nem nagyon mondogatta, hogy szeret, de nem is vártam el tőle. Most állandóan szerelmet vall, naponta megkérdezi, hogy hozzámegyek-e feleségül. Eddig nem volt ilyen. Ne azt mondom, hogy nem örülök neki, de tudom hogy nem adja önmagát. Ősszel lesz 28.
20L
Ne haragudj meg, hogy ezt mondom, de ez az egész egy kabaré... Olyanok vagytok, mint a dedósok. A "vitátok" oka is, a figyeltetés, ahogy Te üzengetsz az Iwiw-en... Meg mi az már, hogy a munkatársNŐIvel kitárgyalja a szexuális életeteket?
A legjobb lenne, ha egyikőtök jobbra, a másik meg balra, bár igazából mindegy, megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!