Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ideje saját életet élni?

Ideje saját életet élni?

Figyelt kérdés

Minden nap ez megy. Anyám részéről.

-megágyaztál már (éppen a kávémat iszom)?

-miért nem tudsz, elmosogatni stb stb + még 10 mondat arról, hogy nem tudok soha elmosogatni (miközben el tudok, meg is csinálnám ha hagyna)

-napi sokszor bejön a szobámba kopogás nélkül ami nem baj, de ha szólok hogy csendesebben épp telefonálok akkor őt az nem érdekli

-miért nincs elpakolva a szobámban, vagy éppen emlékeztőt kapok arról, hogy takarítás nap van (tudom magamtól is)

-ebédnél hiszti ha nem jövök mert éppen pl öltözöm a munkához

-ha ismerkedek valakivel azt már el sem mondom, azt sem ha járunk mert megvan a véleménye ismeretlenül is

-ha fél órát kések munka után akkor agyon aggódja magát.

Egy halom ilyen dolog van ami idegesít, és most kezdem egyre inkább érezni nekem külön élet kell mert ez változni nem fog. 20+ éves fiatal nő kérdése..

2017. jan. 25. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11%
Hozzátenném, hogy azért kezelnek gyerekként, mert úgy is viselkedsz. Nem tudsz rendet rakni, hisztizel, vitatkozol, nem mosogatsz, anyukád főz rád, ők tartanak el, lusta is vagy... és te vagy felháborodva. Pont, mint egy gyerek.
2017. jan. 25. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Én is anyukámmal egy háztartásban élek és nálunk is előfordulnak hasonló dolgok. Ilyenkor mindenki rögtön az elköltözést javasolja. Ez egy általánosság. Van hová, kivel és miért mennek? Az önálló élet magában nem megoldás. Az anyákat pedig csak Freud kiáltotta ki főgonosznak.

Szerintem 20 évesen ennyi belefér. Beszéljétek meg és örülj, hogy van anyukád. Nagy kincs. Egy rossz pasi, aki idegen és tényleg felmoshat, talán jobb lenne? Vagy egyedül lenni?

2017. jan. 25. 12:36
 13/16 anonim válasza:
nálam lakhatsz ha szobatiszta vagy :p
2017. jan. 25. 13:46
 14/16 anonim ***** válasza:
miért nem költözöl el?? talán tényéeg kicsit önállótlan lehetsz...
2017. jan. 26. 20:56
 15/16 anonim válasza:
Sok pasi van akinél egy kis szexért cserébe ellakhatsz ingyen :D
2017. jan. 28. 17:41
 16/16 at__us ***** válasza:

El kell kezdeni a határaidat kitolni (lépésről lépésre), jogokat kiharcolni!

Amennyiben megkérdezi miért akarod ezt vagy azt, mondd, hogy ennyi és annyi idős vagy már és kb. mindenki előtted jár stb... és hogy ők a bunkók és maradiak, hogy ezt figyelmen kívül hagyják.

Tudom kemény folyamat, de ha a cél lebeg a szemed előtt és megtervezed, hogy menjen a lépésről-lépésre dolog, akkor valószínű célba érsz.

Rokonságba nincs, akivel tudnál "konzultálni" és akitől némi segítséget tudnál kapni?

Amennyiben van, az hasznos kiinduló pont lenne.

2018. ápr. 4. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!