Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apuka elhagyott minket egy...

Apuka elhagyott minket egy másik nő miatt, a kisfiam 4,5 éves, eddig nem foglalkozott velünk. Pénzügyileg mindig támogatott, csak sosem volt jelen. Most az új hölgy igényt tart a gyerekemre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az új hölgy,aki ismert, találtam róla egy cikket, hogy régóta szeretne örökbefogadni.Mellesleg akkor lett neki az exem olyan szimpatikus amikor vett egy új luxusautót és tulajdonos lett a cégnél, ahol néha a hölgy is tekékenykedik. Mit tegyek?

Családterapeutánál megállapodtunk mindenben a volt párommal, nehezen viseltem azt, hogy lelép ezzel a hölggyel, de úgy gondoltam , hogy ha neki a másik nő kell , nem tudok mit tenni.

Lefektettük a szabályokat, a nő nyomására Ő kérte, hogy minden szerdán legyen ott a gyerek, én belementem.

A megállapodás után 2.héten pedzegette, hogy még szeretne több napot.

Amikor ott van náluk a gyerek csak a csaj foglalkozik vele, többször lebuktak, hogy az exem inkább repülgetett, elment meetingekre otthagyva a nőnek a gyerekemet.

Most legutóbb külföldre akarták kivinni, skarlátosan!

Ezen összevitáztunk, az exem azt mondta nem ad több pénzt.

Kiköltöztetett a lakásból minket, kéri a kulcsokat.

Nekem közben lett egy párom, aki lelkileg mindenben támogat.

A város másik végére költöztünk.

napi 60km-t utazok otthon-ovi-munkhely

munkahely-ovi-otthon

Most kitaláta, hogy betart nekem és nem engedi, hogy átírssan a hozzánk közel eső oviba.

mindent megtesz azért, hogy ellehetlenítsen mindenben.

Az expárom nem lenne ekkora szemét, de ez a nő mindenbe beleszól.

Mondtam már az exnek, hogy ketten beszéljünk, de a nő mindig beleszól, hogy ő is ott lesz.

Jön az orvoshoz, az oviba, a megbeszélésekre...

Egyszerűen nem lehet lerázni és az exem teljesen kiűll mellette.

Sajnos olyan birka lett az ex, hogy írányítják, gondolom a csajnak megvannak az eszközei...

Kicsit nagyon elegem van.

hELP! MIT TEGYEK?

2017. jan. 24. 11:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
Nem mondtam, hogy neki kell törődni vele, csak azt, hogy az apja soha nem tette, mégis "apuka" hagyta el őket, a kérdező szavaival élve. Nem csoda, ha ilyen nő nem tud kiállni magáért.
2017. jan. 24. 22:06
 22/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem látom Hárpiának a kérdezőt, normálisan fogalmaz. Annyi a "bűne", hogy meg van rémülve és mint anya, retteg a gyerekéért. Egy anyát csak így lehet megfélemlíteni és vele ezt teszik.

Kérdező: mindenképpen keress ügyvédet. Vidd bíróságra és döntsön a jog. Ott minden dolgot fel tudsz tárni és így igazságos és jogszerű lesz az ítélet.

2017. jan. 25. 06:25
 23/31 A kérdező kommentje:

Minden kérdésre próbálok válaszolni, köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.

Pletykalapot azért nem keresek fel, mert szerintem elég ciki lenne, főleg nekem.

Az , hogy ez kamu: Már elnézést, de szerinted erre van időm, hogy ilyeneket kitaláljak? Elkeseredésemben írtam le ide, kiteregetem mások előtt a dolgaimat és elég elkeserítő, ha valaki azt hiszi és hogy ha egyáltalán létezik olyan ember , aki ilyen kitalálna.

Bárcsak kamu lenne.

Az , hogy ki ez a nő nem releváns, csak abból a szempontból, hogy találtam róla a cikket.

Azt nem értem miért kapom , meg , hogy hárpia vagyok, igen elég sokat vitáztunk a exemmel, de az pontosan amiatt volt, mert szó szerint szart a gyerekére,

Van több videofelvételem is, amikor a kisfiam próbál hozzá beszélni és éppen a laptopot nyomogatja.

Az összes rokonom és az Ő rokonai is ki volt tőle, hogy mennyire nem figyel fiára, csak a saját dolgaival és a munkájával foglalkozik.

Persze lehet mondani, hogy legalább dolgozik .Igen tiszteltem is ezért, csak nála ez mánia volt/most is.

De amikor hétvége volt , mindig azt vártam , hátha figyel egy kicsit ránk is, de végül mindig a bulizást és a casinót választotta.

Házasok nem voltunk, eljegyzés volt csak.

Apuka elismerte a gyereket, három éve együtt éltünk, Ő örült is neki, látszólag.

Az apuka lakásában éltünk.

Megállapodást egy családterapeutánál kötöttünk, ami mindenkinek jó volt, Én voltam jelen és Apuka.

2 hetente hétvége és minden héten egy hétköznap.

De ha extra kérés volt, pl hölgy kitalálta hogy elmennének kirándulni, akkor mindig becsomagoltam szépen a dolgokat és teljesen együttműködő voltam.

És tudom, hogy nem csak az én kisfiam, én mindig is ezt szerettem volna, hogy Apuka foglalkozzon vele, csak most is látom, hogy sajnos itt nem erről van szó.

A hölgy amúgy bevallotta, hogy az előző kapcsolat azért ment tönkre, mert „a gyereket az anyja hülyén nevelte”

Erre kérdeztem , hogy az előző párodnak is volt gyereke?

Erre sértődötten elrohant, ezzel totális elárulva magát, hogy erre megy ki nála a dolog.

Összegezve a dolgokat:

A nő még mielőtt összejöttek , bejött hozzám a munkahelyemre, mert én egy üzletben dolgoztam akkor.

Vett is tőlem dolgokat és közben kérdezgetett.

Én tudtam , hogy néha együtt dolgoznak a párommal és nagyon kedves volt velem és én is vele.

A nővel addig semmi bajom nem volt, addig amíg ki nem derült, hogy igényt tart a páromra és mindent meg is tett, hogy elvegye.

Mindig közös meetingeket szervezett estére, amikor én hívogattam a páromat és akkor ott felmerült , hogy én milyen is vagyok, nem hagyom élni Apukát.

Ez totál meg volt szervezve, most utólag látom.

Az exem egyszer csak elköltözött, elkezdett edzeni( ez fura volt 6 évig előtte semmi edzés)

Mondta, hogy csak gondolkodnia kell, ki szeretné találni magát. ígérte, hogy lehet visszajön.

Ezután kellett egy kis idő, amíg elfogadtam a helyzetet, de mivel amúgy sem segített a párom gyereknevelésben ezért amikor elment , meg tudtam szokni, mert nem sok változás volt az életemben.

Közben jártunk terápiára, ahol én pedzegettem, hogy lehet akkor a kisfiammal elköltöznénk Ausztriába új életet kezdeni, ott vannak ismerősök.

Erre azt, mondta, hogy milyen büszke lenne rám, ha ezt meg tudnám csinálni gyerekkel, neki az volt a lényeg akkor, hogy összejöjjön nővel.

Ergo totál mindegy volt neki velünk mi a szar van.

Aztán majdnem 9 hónap telt el, mire bevallotta, hogy a hölggyel együtt vannak.

Kikészültem , mert végig abban a hitben tartott, hogy lehet, hogy visszajön.

Másnap amikor bevallotta feljöttek a lakásba a nővel és megmondták, hogy az lesz amit ők mondanak Ez annyira durva volt, hogy ezzel álmodtam is sokszor.

A Hölgy egyből a kisfiammal jött, hogy szeretné megismerni és , hogy mi legyünk jóba, és mondjam el hogyan kezelem a kisfiamat, mit szeret, stb( ezt az Apukája nem tudja)

Na és akkor bevillant, hogy mi is van a háttérben, és a bizonyítékok alapján, amiket azóta találtam és ahogy viselkedik minden jel arra mutat, amit gondolok.

Tehát a nő pofátlanul szeretne beleszólni mindenbe.

Tudja, hogy miatta ment el az Apuka, és ahelyett, hogy együttérzést mutatna, (én ezt tenném a helyében) úszítja a exemet, hogy neked 1 hét járna.

(tehát 1 hét itt, 1 hét ott)

Keresni fogok ügyvédet.

(de továbbra is , az Apukával semmi bajom)

2017. jan. 25. 10:53
 24/31 anonim ***** válasza:
68%

"Másnap amikor bevallotta feljöttek a lakásba a nővel és megmondták, hogy az lesz amit ők mondanak"

Itt dobtam le a láncot...Mégis, mit képzelnek ezek?

Kérdező, nagyon helyes, hogy ügyvédhez fordulsz. Adjátok be mielőbb a keresetet, legyen letisztázva jogilag az ügy. Kérhettek zárt tárgyalást, akkor még a terembe se ülhet be a nő, keress minél több, hiteles tanút magad mellé. Ne menj bele váltott felügyeletbe, legyen fix láthatási idő.

2017. jan. 25. 11:08
 25/31 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kerdezo! Latom, uj vagy ezen az oldaon, m egyebektn tdnad, h a valaszadok legnagyobb resze egy idiota, aki az orranal sem lat tovabb. Es ezt meg fuszerezi a hozzaadott rosszindulat is...

A kerdesedre valaszkent azt tanacsolnam, h keress meg minel elobb egy csaladjogi ugyvedet. Az exed nojenek semmi de semmi koze a gyerekedhez. Az exeddel megvan a megallapodas, onnantol kezdve a nonek semmi beleszolasa nincs...Mondjuk nem ertem, h miert nem tudsz a sarkadra allni es elkuldeni a jo budos francba ezt a not??? En ezt tennem a helyedben es a tovabbiakban megmondanam neki, h az ugyvedemmel kommunikalhat, velem nem. Hidd el, egybol eszhez fog terni. Az a baj, h a pofatlan emeberek nem ismernek hatarokat, igy neked kell felallitani azokat. Ne hagyd mar, h belemasszon az eletedbe azert, m neki nincs gyereke. Allj ki a gyerekedert es sajat magadert is.

2017. jan. 25. 12:16
 26/31 anonim ***** válasza:
85%

Kicsit törjön belőled elő az anyatigris. Ne hagyd magad szerintem se!

Beszélj a nővel, hogy az apukát megkaphatta, de a gyereket már nem fogja. Álljon már meg a menet...semmi joga hozzá.

2017. jan. 25. 14:15
 27/31 anonim ***** válasza:
15%
De ha a nő írta volna ki a kérdést, hogy ő mindent megtesz a kisfiúért, próbál jóba lenni az anyukával, nem akarja h miatta az apuka elhanyagolja a kisfiát, ennek ellenére az anyuka ilyen, akkor meg a kérdező lenne elmondva mindennek. Senki se nézi a másik oldalt? Lehet h ebbe is-abba is van igazság.
2017. jan. 26. 17:03
 28/31 anonim ***** válasza:
66%
Kedves Utolso! Nem az uj noe a gyerek! Innentol kezdve o mi a losz**rt akar, mar bocsanat???! Milyen jogon tart igenyt az anyuka gyerekere?? Ha gyereket akar, akkor szuljon egyet, de ne mastol probalja elvenni. Ennel undoritobb dolog nincsen, plane akkor, ha az anya tisztesseges es a gyerek szereti az anyjat.
2017. jan. 27. 12:25
 29/31 anonim válasza:
Azóta változott valamit a helyzet?
2017. jún. 27. 13:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne hogy mi lett...
2017. nov. 5. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!