Apuka elhagyott minket egy másik nő miatt, a kisfiam 4,5 éves, eddig nem foglalkozott velünk. Pénzügyileg mindig támogatott, csak sosem volt jelen. Most az új hölgy igényt tart a gyerekemre. Mit tegyek?
Az új hölgy,aki ismert, találtam róla egy cikket, hogy régóta szeretne örökbefogadni.Mellesleg akkor lett neki az exem olyan szimpatikus amikor vett egy új luxusautót és tulajdonos lett a cégnél, ahol néha a hölgy is tekékenykedik. Mit tegyek?
Családterapeutánál megállapodtunk mindenben a volt párommal, nehezen viseltem azt, hogy lelép ezzel a hölggyel, de úgy gondoltam , hogy ha neki a másik nő kell , nem tudok mit tenni.
Lefektettük a szabályokat, a nő nyomására Ő kérte, hogy minden szerdán legyen ott a gyerek, én belementem.
A megállapodás után 2.héten pedzegette, hogy még szeretne több napot.
Amikor ott van náluk a gyerek csak a csaj foglalkozik vele, többször lebuktak, hogy az exem inkább repülgetett, elment meetingekre otthagyva a nőnek a gyerekemet.
Most legutóbb külföldre akarták kivinni, skarlátosan!
Ezen összevitáztunk, az exem azt mondta nem ad több pénzt.
Kiköltöztetett a lakásból minket, kéri a kulcsokat.
Nekem közben lett egy párom, aki lelkileg mindenben támogat.
A város másik végére költöztünk.
napi 60km-t utazok otthon-ovi-munkhely
munkahely-ovi-otthon
Most kitaláta, hogy betart nekem és nem engedi, hogy átírssan a hozzánk közel eső oviba.
mindent megtesz azért, hogy ellehetlenítsen mindenben.
Az expárom nem lenne ekkora szemét, de ez a nő mindenbe beleszól.
Mondtam már az exnek, hogy ketten beszéljünk, de a nő mindig beleszól, hogy ő is ott lesz.
Jön az orvoshoz, az oviba, a megbeszélésekre...
Egyszerűen nem lehet lerázni és az exem teljesen kiűll mellette.
Sajnos olyan birka lett az ex, hogy írányítják, gondolom a csajnak megvannak az eszközei...
Kicsit nagyon elegem van.
hELP! MIT TEGYEK?
Ugyan mit? Állj a sarkadra! Meg használd az eszedet, nincs semmilyen jogi útja annak, hogy az övé legyen a gyerek. Úgyhogy meg kell neki mondani, hogy higgadjon le. Nem a férjednek kell annyit, hogy beszéljünk kettesben. -Jaj, te Zsuzsika is szeretne jönni. -Na jó, hát akkor jöjjön.
Felnőtt ember vagy, állj ki magadért, mondd meg, hogy a nem az nem.
Egyesek miért támadják a kérdezőt?
A drágalátos apuka sz.arik a gyereke fejére. A gyereknevelés nem csak a nő dolga.
Mivel nem foglalkozott a gyerelével, de azért magához rendeli az új csajához ,az nagyin nincs rendben. Le is írtak a kérd e ő,hogy apukácska utazgatott,míg ez a pénzéhes nőszemély vigyázott a gyerekre.
Mint valami játékszer,úgy kezeli az apja a gyereket.
Nem foszthatja meg az anyától a gyereket az apuka,ha eddig .sz.art a gyerek fejére. Csak mert unatkozik a csaja és babázni akar.
Szánalmas
Hogy nem veszik itt észre,hogy az apa nem apaként viselkedik. Az ilyen nem érdemli meg hogy szülő legyen.
A kérdezőnek van igaza.
Remélem sikerrel jársz, és neked ítélik a gyereket.
Mert így lenne az igazségos.
Az a nőszemély meg fogadjon örökbe árvaházból gyermeket,ha ennyire szülő akar lenni.
Itt neked lenne jogod eldönteni,ki vigyázhat a gyerekre.
Számodra ez a nő vadidegen.
Lehet higgadtan írnék egy levelet ennek a nőnek.
Mert ez kegyetlenség.
"És egyesek mért támadják azt a nőt? "
Például azért, mert a közös gyerekkel kapcsolatos megbeszélések a két szülőre tartoznak. Nem kell ott lézengeni az új párnak, pláne, ha fel is kérik, hogy ne pofázzon már bele abba, ami nem tartozik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!