Szerintetek a Natasha szép név? Mit gondoltok róla? Ti adnátok ezt a nevet?
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 21:52
11/19 anonim válasza:
Natasa h nélkül. Manapság olyan neveket adnak hogy Eső Felhő Életke..a Nati szép név nem fog vele szégyenkezni a gyerek. Igenis vállalható.
12/19 anonim válasza:
Teljességgel ki van zárva hogy én ilyen nevet adjak a gyerekemnek. Egyébként is angol név ellenes vagyok (egyik sem tetszik magyarosítva)
13/19 anonim válasza:
Nekem addig szép volt, amig meg nem tudtam, hogy Torokorszagban a k**vakat vagy az "olyan jellegu" noket hivjak igy. Azota elvesztette a varazsat. Szegeny gyerek ne legyen mar karomkodas.
14/19 anonim válasza:
Magyarországon csak Natasa lehet. Nekem a Nathasa tetszik mondjuk orosz gyereknél. De a magyar Natasa elég bénán néz ki, nem adnám semmiképpen.
15/19 anonim válasza:
Natasaként igen tetszik, szép név, sokkal jobb mint a mostani divatnevek.
16/19 anonim válasza:
Szép, bár idegenkedem az orosz nevektől. Sajnos még emlékszem rá, hogy az átkosban bizonyos magyar családok szándékosan orosz neveket adtak gyerekeiknek, hogy rendszerhűnek tűnjenek, így segítve boldogulásukat. Ezért a mai napig nem vagyok rajongója az Olga, Iván, Kátya, ésatöbbi neveknek. De elismerem, hogy a Natasa önmagában ettől még szép. És nem is baj ha túllépünk a régi dolgokon.
17/19 anonim válasza:
Aki azt mondta, nem adna angol nevet, téved, ugyanis ez nem angol, hanem orosz név. Számomra semleges, teljesen vállalható, de én nem adnám.
18/19 anonim válasza:
A Natália szebb. A Natasa olyan szlávos.
19/19 Helyes válasz válasza:
Az én unokahúgom így hívják.Azért kapta ezt a nevet,mert félvér.Angol állampolgár,thai-magyar szülők.Mindhárom országban használatos e név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!