Miért fontosabb neki ezek? Anyum elkérte az osztálypénzem ami apróba volt, mert h a kaja jegyből nem biztos h vissza adnak -. -"
A kérdezőnek van pénze?Dolgozik?
Az osztálypénz az nem az övé
hát igen dolgozik... csak hát nem állunk olyan jól anyagilag... és ez még nem is lenne gond
De ha tudom h nincs pénzem akk azt nem piára meg cigire költöm...mert h akk elvileg fontosabb lenne a gyerekem "jövője" ami ha így megy tovább nem is lesz...
Miért ha kérek pénzt azt vissza is kéne adni sztem...meg most nem akarom őket se lehúzni mert pl. keresztanyumnak is van gyereke annyi idős mint én (17) mamámnak meg nem akarom a nyugdíját el venni mondjuk ő 7végénte szokott adni zsebpénzt de azt is ha anyum meg van szorulva akk odaadom... apum az meg nem dolgozik még mert nem vették fel de alk. munkát vállal...bátyám az meg most ment el mert neki meg fontosabb h alujon délig dtb..
egyébként ha ti este 10 ig (ugye 2-től) dolgoztok akk nektek van energiátok még netezni meg még nyomni a gépet minimum fél 1ig??... mert sztem nem nagyon,.. na bátyámnak erre is van energiája de nem lényeg :@
am 17 vok és vendéglátós suliba vok ami adna:nyelvi-előkész.(5év) érettségit meg ECDL-t és utánna maradnék 2 évet szakmán (pincér lenne)
egyébként apum is dolgozik mint utóbb kiderült... -.-"
csak ők nem beszélnek most egymásal..hát érdekesen oldják meg... de ink csendbe legyenek mint h ordibáljanak egymással...csak én anyámat nem értem áhh istenem...
komolyan h nagyon idegesítőek a felnőttek...főleg a régiek...
a mostaniaknak leg van egy kis esze de nekik... hát h én nem szólok hozzá.. húú hát én se szólok hozzá mint az ovisak -.- :@:@:@:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!